توجه به مهارت آموزی در دانشگاه جامع علمی کاربردی، حرکت به سمت توسعه پایدار را فراهم کرده است

۰۳ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۶ کد : ۴۸۷۰۵ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی مرکزی، احمد محمدی مسئول پژوهش و امور مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی مرکزی درخصوص برگزاری اولین المپیاد مهارتی دانشجویان این دانشگاه عنوان کرد: توجه به مهارت آموزی، لازمه حرکت به سمت توسعه پایدار در هر جامعه ای می باشد و این مهم توسط این دانشگاه فراهم شده است.

مسئول پژوهش و امور مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی افزود: داشتن توانایی های لازم برای انجام صحیح یک کار یکی از شاخص های بنیادین برای به عهده گرفتن وظایف گوناگون در جامعه است، لذا توجه ویژه به مهارت در زمینه های مختلف لازمه حرکت به سمت توسعه پایدار در هر جامعه ای می باشد.

وی گفت: هدف از برگزاری المپیادهای علمی، شناسایی افراد ماهر در زمینه های مختلف و معرفی این افراد به جامعه صنعتی و هنری کشور است.

احمد محمدی ادامه داد: 75 درصد سرمایه های یک جامعه را نیروی انسانی آن جامعه تشکیل می دهند، یعنی تکنولوژی و منابع گوناگون بخش کوچکی از سرمایه های یک کشور محسوب می شوند. بنابراین، وجود نیروی انسانی متخصص و ماهر اساسی ترین سرمایه های یک کشور محسوب می شوند. اگر جامعه ای دارای نیروی انسانی ماهر نباشد حتی با داشتن تکنولوژی و منابع گوناگون نمی تواند این سرمایه های مادی را تبدیل به ثروت سازد تا در جهت رفاه مردم و جامعه موثر واقع گردد.

مسئول پژوهش و امور مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی درخصوص ضرورت برگزاری المپیاد مهارتی بیان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان یک دانشگاه نسل سوم همواره به دنبال تحقق شعار هر ایرانی یک مهارت بوده تا بتواند نیروی انسانی ماهر را تربیت نماید. از این طریق می توان به اهداف توسعه پایدار کشور دست یافت.

وی گفت: یکی از جنبه های مهم مهارتی در کشورهای درحال توسعه وجود متخصصان و افراد ماهر در تخصص های ماشین افزار، فناوری اطلاعات و گرافیک می باشد چرا که در بخشهای مختلف صنعت به این مهارتها به طور فزاینده ای نیاز رو به افزایش است.

احمد محمدی ادامه داد: توجه به افزایش مهارت در جامعه و بطور کلی ارتقاء مهارت در بین آحاد جامعه بویژه دانشجویان یکی از وظایف اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی می باشد. بنابراین برگزاری برنامه های علمی مانند المپیاد مهارتی به منظور ارتقاء مهارت و سطح دانش در میان دانشجویانی که در زمینه های مختلف فعالیت دارند می تواند گامی اساسی در این مسیر باشد تا از این منظر هم مفهوم و ارزش مهارت ارج نهاده شود و هم به شناسایی ماهرترین افراد منتج گردد.