برگزاری المپیاد مهارتی، نماد توانمندی های دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی است

۰۷ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۹ کد : ۴۸۷۴۸ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی مرکزی، دکتر علی معصومیان عضو هیئت علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی در سی و هفتمین گردهمایی رؤسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان مرکزی که با حضور دکتر مهدی رئوفی رئیس و جمعی از رؤسای مراکز آموزش علمی کاربردی این استان برگزار شد، برگزاری المپیاد مهارتی را نماد خوبی برای نشان دادن توانمندی های دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی  خواند و بر ادعای این دانشگاه در متولی آموزش های مهارتی بودن در کشور تاکید کرد.

دکتر علی معصومیان با اشاره به جایگاه مراکز آموزشی در آموزش عالی کشور گفت: مراکز آموزشی خط مقدم دانشگاه جامع علمی کاربردی در انتقال مهارت هستند.

وی با تاکید بر برگزاری اولین المپیاد مهارتی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: استان مرکزی همیشه یکی از استان های فعال در امور مختلف بوده و مراکز آموزشی استان نیز از ظرفیت خوبی برخوردار بوده اند و المپیاد مهارتی دانشجویان علمی کاربردی به لحاظ امکاناتی که در استان مرکزی وجود دارد برگزار خواهد شد.

دکتر علی معصومیان افزود: در حال حاضر المپیاد مهارتی دانش آموزی در سطح خوبی در کشور برگزار می شود ولی تاکنون در سطح آموزش عالی و در سطحی که مراکز آموزشی مجری برنامه باشند در کشور برگزار نشده است و امیدواریم بتوانیم در سال های آتی این المپیاد را در سطح ملی در کشور برگزار نماییم.

وی عنوان کرد: برگزاری اولین المپیاد مهارتی دانشجویان می تواند در تغییر ساختار جامعه از مدرک گرایی به مهارت آموزی بسیار موثر باشد بنابراین محصولات دانشگاه با نمایش این المپیاد می تواند به جامعه نشان داده شود و زمینه دلگرمی خانواده ها برای ورود فرزندانشان به آموزش های مهارتی باشد.