ایمن سازی محیط از اقدامات ویژه مبارزه با شیوع ویروس کرونا در دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی گیلان است
به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی گیلان، دکتر بابک نوروزی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی گیلان، اقدامات انجام شده این دانشگاه را در دوران شیوع کرونا تشریح کرد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی گیلان گفت: این دانشگاه با تمهیدات انجام شده توانست محیطی امن برای کارکنان و مراجعین در زمان شیوع بیماری ایجاد نماید. نصب بروشورهای پیشگیری از آنفولانزای فصلی از دی ماه ۹۸ بر روی تابلوهای اطلاع رسانی دانشگاه، ممنوعیت دست دادن در محیط کار و شروع اقدامات مراقبتی همزمان با گسترش ویروس کرونا در خارج از مرزهای کشور چین از ابتدای بهمن ۹۸ از دیگر اقدامات عملی واحد استانی گیلان در این خصوص بود.
وی افزود: تهیه بسته بهداشتی (مواد ضد عفونی کننده، ماسک و دستکش) برای تمامی همکاران، لغو جلسات و فاصله گذاری بین کارکنان و مراجعین، ممنوعیت ورود به واحد استانی بدون ماسک و دستکش و تهیه و اهدای رایگان ماسک و دستکش یکبار مصرف به مراجعین فاقد وسایل محافظتی، ضد عفونی کردن کفش ها پیش از ورود به ساختمان اداری دانشگاه، گندزدایی دوره ای از ساختمان دانشگاه پس از پایان کار روزانه، ضد عفونی کردن چندین باره ی کف راهروها، آسانسور و دستگیره های درب ورودی اتاق ها در ساعات اداری از جمله اقدامات انجام شده توسط واحد استانی گیلان برای رعایت پروتکل های بهداشتی و ایجاد محیطی امن برای انجام فعالیت های دانشگاهی بود.
دکتر بابک نوروزی بیان کرد: با توجه به آگاهی از طولانی بودن دوره کنترل بیماری کرونا و ضرورت برگزاری جلسات کاری دانشگاه و ادامه فعالیت های آموزشی مراکز در محیطی امن، ایجاد بستری مناسب و بومی برای پیشبرد فعالیت های دانشگاه در فضای مجازی از همان روزهای ابتدایی بحران در دستور کار قرار گرفت. در این خصوص با رایزنی های صورت گرفته از سوی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان گیلان برای بارگذاری جزوات درسی، داده های آموزشی و فایل های صوتی و تصویری در هماهنگی انجام شده توسط حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه علمی کاربردی گیلان با اداره کل فناوری و ارتباطات استان زیرساخت مورد نیاز فراهم شد و در حال حاضر با هماهنگی و درخواست مراکز آموزش علمی کاربردی استان در اختیار مدرسان دانشگاه قرار می گیرد.
وی گفت: سامانه اختصاصی آموزش های مجازی دانشگاه ویژه مراکز آموزش علمی کاربردی استان گیلان که به صورت موازی با سامانه سمالایو دانشگاه جامع علمی کاربردی با هدف پشتیبانی از سامانه دانشگاه و با دید ایجاد مرجعی کامل برای آموزش مجازی رشته های ویژه مراکز آموزش علمی کاربردی استان گیلان ایجاد شده در حال طی کردن مراحل نهایی خود می باشد و به زودی از طریق پرتال واحد استانی بخش فعالیت های مجازی دانشگاه در دسترس خواهد بود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی گیلان ادامه داد: برای رعایت استانداردهای وزارت بهداشت و سازمان بهداشت جهانی و به منظور عدم اجتماع در فضاهای بسته، زیرساخت برگزاری آنلاین جلسات، شوراها و کمیسیون های واحد استانی به تفکیک معاونت ها ایجاد شده و همه همکاران از طریق پرتال واحد استانی، بخش فعالیت های مجازی می توانند به وسیله رایانه و گوشی تلفن همراه در جلسات دانشگاه شرکت کنند. جلسات شورای هماهنگی معاونت علمی، شورای هماهنگی معاونت اجرایی، دو جلسه شورای فرهنگی، دو جلسه شورای آموزشی و کمیسیون موارد خاص، نشست روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان گیلان، شورای تعامل دانشجویی و دوره قرائت مجازی قرآن کریم ویژه ماه مبارک رمضان نمونه هایی از رویدادهای برگزار شده و یا در حال اجرا در این بستر می باشد.