شانزدهمین جلسه منطقه ۳ دانشگاه جامع علمی کاربردی  برگزار شد

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۷ کد : ۴۹۲۹۳ اخبار ستاد
تعداد بازدید:۹۳۸

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی آذربایجان شرقی، شانزدهمین جلسه منطقه ۳ دانشگاه جامع علمی کاربردی؛ با حضور دکتر محمد حسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، روسای واحدهای استانی منطقه۳( آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان و اردبیل)، برخی از معاونین و مدیران ستادی، شانزدهمین جلسه منطقه ۳ دانشگاه جامع علمی کاربردی  در تبریز برگزار شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در ابتدای این جلسه اشاره ای به برگزاری کلاس های درسی به صورت مجازی از طریق سمالایو پرداخت و گفت: هر چند در ابتدای امر زیرساخت های لازم برای اجرای این امر مهیا نبود ولی با همت همکاران دانشگاه توانستیم در سریع ترین وقت ممکن نسبت به راه اندازی سامانه آموزش های مجازی اقدام کنیم.

وی افزود: توجه به موضوع کیفی گرایی در ارائه آموزش ها و کلاس ها مساله ای نیست که مورد غفلت مراکز آموزشی قرار گیرد؛ بلکه ضروری است حتی در آموزش های مجازی، موضوع ارتقای کیفیت اولویت مراکز آموزشی باشد.

دکتر محمدحسین امید بیان کرد: با توجه به تصمیم ستاد بحران در صورتی که دانشگاه ها بعد از عید فطر گشایش یابند، کلاس های عملی را به صورت فشرده و بصورت دقیق در مراکز برگزار خواهیم کرد تا ترم جاری به صورت کامل به اتمام برسد.

وی هم چنین ضمن بیان فرصت های ایجاد شده توسط آموزش های مجازی گفت: تهیه بسته های آموزشی توسط مدرسان متخصص و ارائه آن برای تمامی دانشجویان در کل کشور از دیگر اقدامات این دانشگاه می باشد تا از ظرفیت مدرسان خبره و متخصص تمامی دانشجویان در کل کشور بهره ببرند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه به موضوع اجرای دوره های کوتاه مدت و تک پودمان اشاره کرده و گفت: با اختیاراتی که به واحدهای استانی تفویض کردیم واحدهای استانی به تدوین دوره های کوتاه مدت بپردازند و بجد دنبال اجرای آن ها باشند.

وی هم چنین از مراکز آموزشی و واحدهای استانی خواست با رایزنی با مدیران کل ادارات و ارگان های استانی نسبت به برگزاری دوره های کوتاه مدت بپردازند.

در ادامه دکتر قالیچی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان آذربایجان شرقی ضمن خیرمقدم به مهمانان حاضر در ویدئو کنفرانس به تبیین اهداف نشست منطقه پرداخت.

وی راه اندازی سامانهLMS  در کنار سامانه سمالاو و برگزاری کلاس ها به صورت آنلاین و آفلاین به صورت منظم، تولید ماسک توسط دانشجویان مرکز آموزشی جهاد دانشگاهی تبریز و ارسال آن به واحدهای استانی، ضدعفونی کردن کارگاه های مراکز آموزشی را از اقدامات شاخص دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان آذربایجان شرقی خواند.

در ادامه روسای واحدهای استانی آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان به بیان موضوعات مربوط به نحوه برگزاری کلاس های مجازی، دوره های کوتاه مدت و پیشنهادهای خود پرداختند.

حجت الاسلام علی زاده مسئول نهاد مقام معظم رهبری در واحد استانی و منطقه 3 دانشگاه نیز ضمن پرداختن ارزش و اهمیت شب های قدر به راه اندازی قرارگاه جهادی فرهنگی شهید نومی گلزار اشاره و به بیان برخی از فعالیت های این کمیته از جمله تهیه بسته های معیشتی برای نیازمندان، ضد عفونی کردن مراکز آموزشی، اهدای خون و ... پرداخت.

سپس دکتر نوروززاده، مدیر کل دفتر برنامه ریزی درسی دانشگاه؛ در ادامه جلسه به بیان موارد مهمی از دوره های درسی و تدوین برنامه های درسی پرداخت.

وی ضمن اشاره به اهمیت تدوین برنامه های درسی و بروز کردن آن ها گفت: انتظار داریم تمامی واحدهای استانی نسبت به فعال کردن کمیسیون های برنامه ریزی درسی اقدام کنند.

توجه به نیازسنجی رشته های استانی و شناسایی نیازهای آموزشی استان از دیگر موضوعات مطرح شده توسط مدیر کل دفتر برنامه ریزی دانشگاه بود.

در ادامه معاونین، مدیران ستادی و کارشناسان واحد استانی آذربایجان شرقی به ارائه گزارشی در خصوص برگزاری کلاس های مجازی و دوره های تخصصی تک پودمان و تک درس و گزارشی از فعالیت های آموزشی پرداختند.

همچنین دکتر فتحی مدیر کل دفتر هماهنگی واحدهای استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن قدردانی از برگزاری این جلسه گفت: در هفته آتی جلسه شورای مناطق را داریم که نتایج حاصل از این جلسه مطرح خواهد شد. همچنین با توجه به برگزاری جلسه هم اندیشی و تعامل با روسای مراکز آموزشی انتظار این است که تمامی واحدهای استانی نسبت به برگزاری جلسات مدون با مراکز آموزشی پرداخته و نماینده مراکز آموزشی را به این دفتر معرفی نمایند.

در ادامه جلسه نمایندگان روسای مراکز آموزشی منطقه 3 به بیان نکات و پیشنهادهایی در خصوص موضوعات مطروحه و مسایل جاری دانشگاه پرداختند.