دانشگاه جامع علمی کاربردی و حوزه هنری استان اصفهان تفاهم نامه همکاری امضا کردند
با حضور دکتر دکتر بهزاد رضایی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی اصفهان و دکتر مهدی احمدی فر رئیس حوزه هنری استان اصفهان و به منظور ایجاد و گسترش همفکری و همکاری های علمی، آموزشی و فناوری در راستای تربیت نیروی ماهر و اجرای برنامه های فرهنگی – هنری، تفاهم نامه ای امضاء شد.
بر اساس این تفاهم نامه و به جهت ایجاد و ارتقا سطح کمی و کیفی اجرای آموزش های مهارتی با استفاده از ظرفیت ها، امکانات و تجهیزات دانشگاه جامع علمی کاربردی و حوزه هنری استان اصفهان در قالب دوره های کوتاه مدت و یا مقطع دار و همچنین استفاده از ظرفیت دانش پنهان امکانات و شیوه های آموزشی هر دو مجموعه برقرار خواهد شد.
پیگیری طرح نیازسنجی آموزشی، شغلی و مهارتی ارائه شده توسط حوزه هنری ویژه ی هنر جویان استان اصفهان، الویت قرار دادن برآورد نیازهای آموزشی حوزه هنری استان اصفهان، برگزاری سمینار- نمایشگاه و کارگاه های مناسب برای آشنا کردن هنرجویان مراجعه کننده به حوزه هنری با کدرشته های دانشگاه جامع و مراکز علمی کاربردی این استان، برگزاری دوره های آموزشی مورد نیاز حوزه هنری از جمله تعهدات دانشگاه جامع علمی کاربردی این استان در قالب این تفاهم نامه همکاری است .
همچنین تبادل اطلاعات و استفاده از دانش پنهان حوزه هنری استان در زمینه نحوه ی آموزش های موجود، همکاری با دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان در اجرای دروس کاربینی و کارورزی، برگزاری جشنواره های هنری و فرهنگی مشترک در راستای اهداف طرفین و نیز برگزاری ورک شاپ های هنری به صورت مشترک از جمله تعهدات حوزه هنری در این تفاهم نامه است.
گفتنی است در جلسه ای که به همین منظور در حوزه هنری استان اصفهان برگزار شد، دکتر بهزاد رضائی امضای این تفاهم نامه را آغاز همکاری های دانشگاه جامع علمی کاربردی و حوزه هنری دانست و نسبت به افزایش تعامل این دانشگاه و حوزه هنری در بخشهای مختلف اظهار امیدواری کرد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی اصفهان افزود: با ظرفیت های موجود در دانشگاه جامع علمی کاربردی و انعطاف موجود در این نوع آموزش ها، واحد استان اصفهان آمادگی دارد تا در راستای آموزش پرسنل حوزه هنری به منظور ارتقا سطح علمی و شغلی آنها اقدام کند و از سوی دیگر تخصیص کد مدرسی به خبرگان بدون مدرکی که در زمینه های مختلف در حال همکاری با حوزه هنری استان و نیز استفاده از تجربیات این افراد در دو حوزه آموزش دانشجویان و همچنین تدوین رشته های آموزشی در حرفه هایی که در استان اصفهان به دلیل عدم وجود نیروی انسانی ماهر در حال فراموشی است، از دیگر برنامه های این دانشگاه است.