آزمونهای متمرکز نیم سال دوم ۹۹-۹۸ دانشگاه جامع علمی کاربردی به صورت غیرحضوری برگزار می شود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محسن محمدزاده معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی از برگزاری آزمونهای متمرکز نیم سال دوم 99-98 این دانشگاه به صورت غیرحضوری خبرداد.
معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی در این خصوص گفت: بر اساس مصوبه جلسه مورخ 99/03/25 هیئت رئیسه این دانشگاه و با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و لزوم رعایت فاصلهگذاری اجتماعی در اماکن عمومی، مقرر شد آزمونهای متمرکز پایان نیمسال دوم 99-98 به صورت مجازی و غیر حضوری در زمانهای تعیین شده قبلی (11لغایت 17 مرداد) برگزار شود. لذا واحدهای استانی و مراکز آموزشی باید در این خصوص اطلاعرسانیهای لازم را به مدرسان محترم و دانشجویان انجام دهند.
وی افزود: به منظور فراهم کردن زیر ساختهای لازم در حال آماده سازی سامانهای برای برگزاری آزمون متمرکز غیرحضوری هستیم که شیوهنامه و دستورالعمل اجرایی آن متعاقبا به واحدهای استانی اعلام خواهد شد.