به مناسبت هفته دولت و روز کارمند:

نشست صمیمی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با کارکنان برگزار شد

۰۴ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۳:۵۲ کد : ۵۱۰۷۰ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، به مناسب هفته دولت و روز کارمند نشست صمیمی دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با کارکنان این دانشگاه، برگزار شد.

در این نشست که همکاران واحدهای استانی دانشگاه نیز از طریق ویدئو کنفرانس حضور داشتند، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی به بررسی مسائل اداری و پرسنلی کارمندان پرداخت.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در ابتدای این جلسه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان باهنر و رجائی، گفت: شهریورماه یادآور شهادت مظلومانه دو چهره ارزشمند و برجسته انقلاب اسلامی، شهیدان رجایی و باهنر و جمعی از خدمتگزاران صدیق انقلاب اسلامی به دست عوامل منافقین است. دولتمردانی که با ایمان و اخلاص و خدمت صادقانه برای همیشه در تارک درخشان تاریخ پر افتخار ایران اسلامی و در قلب و حافظه مردم عزیزمان تبدیل به الگوهای راستین خدمت و اسوه های تلاش و مجاهدت بی منت شدند.

همچنین وی در خصوص تقارن هفته دولت با ایام شهادت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) بیان کرد: تقارن هفته دولت امسال با ایام شهادت سرور و سالار شهیدان؛ فرصت مغتنمی برای تبیین و ترویج نهضت تاریخ ساز حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام و تأسی دولتمردان و همه مسئولان به مکتب انسان ساز عاشورا برای خدمت بیش از پیش به مردم کشورمان است.

دکتر محمدحسین امید با بیان خاطره ای از شهیدان رجایی و باهنر، راه برون رفت مشکلات کشور را داشتن روحیه جهادی و خدمت به مردم دانست و گفت: از خدمات ارزنده و بی وقفه همکاران این دانشگاه در ستاد مرکزی و واحدهای استانی به دانشجویان تشکر می کنم و بر توجه به شرایط حال دانشجو و خانواده آنان و همراهی بیشتر با آنان با توجه به شیوع ویروس کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی، تاکید ویژه دارم.

همچنین دکتر امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی طی پیامی به مناسبت هفته دولت، این هفته را به همه خادمان و زحمتکشان دستگاه های اجرایی تبریک گفت. در بخشی از این پیام آمده است: اینجانب همزمان با آغاز ماه محرم، ضمن ارج نهادن به مقام شامخ شهدای معظم دولت به ویژه شهیدان رجایی و باهنر و شهدای کارمند، هفته دولت را به پاس خدمات شایسته مجموعه دانشگاهیان کشور به خصوص خانواده بزرگ دانشگاه جامع علمی کاربردی که در پهنه ای به وسعت ایران اسلامی همت خود را در مسیر ارتقاء مهارت جوانان این سرزمین به کار بسته اند؛ گرامی داشته و توفیق روزافزون شما عزیزان را در سایه توجهات حضرت ولی عصر (عجل الله) و نظام پربرکت جمهوری اسلامی ایران در خدمتگزاری به مردم شریف ایران از خداوند متعال مسألت دارم.