ثبت نام از داوطلبان دوره های کاردانی دانشگاه جامع علمی کاربردی مهرماه ۹۹ آغاز شد

۱۱ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۴:۴۲ کد : ۵۱۱۷۰ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، ثبت نام از داوطلبان دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی مهرماه 99 آغاز شد.

علاقمندان برای آشنایی بیشتر و مطالعه دفترچه راهنما و اطلاع از رشته های تحصیلی دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای این دانشگاه می توانند به سایت سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org و یا سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی به آدرس www.uast.ac.ir مراجعه کنند.

گفتنی است ثبت نام دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای نظام آموزش مهارتی مهرماه 99 این دانشگاه از تاریخ 99/6/11 آغاز و تا تاریخ 99/6/17 ادامه دارد.

دریافت دفترچه دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی مهرماه 99

ثبت نام دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی مهرماه 99