کمک به جهش تولید و افزایش میزان اشتغال، از اهداف دانشگاه جامع علمی کاربردی است

۱۶ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۴:۳۲ کد : ۵۱۲۸۲ اخبار ستاد

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی کرمان، دکتر مختار جلالی جواران معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در نشست خبری با اصحاب رسانه در استان کرمان، تربیت دانش آموخته مهارت آفرین را از اهداف مهم این دانشگاه برشمرد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار کرد: این دانشگاه در سال 72 با هدف مهارت محوری راه اندازی شد و تاکنون 2 میلیون دانش‌آموخته داشته است.

وی رفتن به سمت دانش آموختگان مهارت محور را از اهداف اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی برشمرد و گفت: این دانشگاه همواره تلاش کرده است تا دانشجویان مهارت محور که توانایی لازم برای ایجاد شغل دارند را پرورش دهد و با این اقدام گامی موثر در جهت تقویت تولید و افزایش اشتغال برداشته است.

دکتر مختار جلالی جواران از تحصیل حدود 10 هزار دانشجوی خارجی در دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد و عنوان کرد: این دانشجویان خارجی از کشورهای مختلف و به ویژه کشورهای همسایه در حال تحصیل در این دانشگاه هستند که با توجه به بیماری کرونا و شرایط برگزاری کلاس ها به صورت مجازی، پیش بینی می شود تعداد دانشجویان خارجی افزایش قابل توجهی داشته باشد.

وی با بیان اینکه آموزش برای ترم آتی به‌صورت مجازی است، اظهار کرد: امیدواریم، بتوانیم از این مشکل و بیماری که پیش آمده برای تقویت زیرساخت‌ها استفاده کنیم و این آموزش‌های مجازی می‌تواند به بین‌المللی شدن ما کمک شایانی کند.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی تصریح کرد: جامعه امروز از مدرک محوری به سمت مهارت محوری گرایش پیدا کرده است، بر همین اساس شاهد افزایش شمار دانشجویان علمی کاربردی نسبت به سال‌های قبل هستیم و پیش‌بینی ما این است که در سال جاری جذب دانشجوی بیشتری داشته باشیم.

وی با تاکید بیان کرد: اگر علم، علم نافعی نباشد، ارزش آنچنانی ندارد. سواد زمانی ارزش دارد که بتوانیم از آن استفاده کنیم و آمار و ارقام نشان می‌دهد، بیشترین میزان اشتغال در بین دانش‌آموخته‌ها به دانش‌آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی اختصاص دارد.

دکتر مختار جلالی جواران مطرح کرد: نمره دروس عملی تا زمانی که دانشجو در محل کلاس حاضر نشود، ناتمام است و برای ترم جدید بیشتر دروس پایه و نظری به دانشجویان ارائه می‌شود .

وی یادآور شد: علاقه مندان به تحصیل در دوره های کاردانی و کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی می توانند تا ۱۷ شهریورماه از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org اقدام به ثبت نام کنند.

گفتنی است با حضور معاون آموزش دانشگاه جامع علمی کاربردی، آیین آغاز سال تحصیلی جدید در دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی کرمان نیز برگزار شد.