نتایج فراخوان مدرسین دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد

۲۴ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۲ کد : ۵۱۴۳۲ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی از اعلام نتایج فراخوان مدرسی این دانشگاه خبر داد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اعلام خبر فوق افزود: در فراخوان جذب متقاضیان حق­التدریس مراکز علمی کاربردی سال ۹۸ که برای اولین بار به صورت سامانه­ای و برخط در سراسر کشور برگزار شد، حدود 40 هزار نفر وارد سامانه شدند که از این تعداد، قریب به ۱۹ هزار نفر شرایط اولیه را داشته و ثبت نام کردند و در مجموع حدود ۶ هزار نفر متقاضی وارد کارگروه‌های بررسی توانایی علمی شدند و از این تعداد نزدیک 3 هزار نفر واجد شرایط شناخته شده و وارد مرحله بعد شدند.

دکتر محمدحسین امید بیان کرد: با اتمام بررسی هیات اجرایی معین، نتایج آرا و سوابق برای بررسی نهایی در هیات اجرایی دانشگاه مطرح و نتایج امروز اعلام می شود. معاونت آموزشی این دانشگاه کدمدرسی این افراد را صادر و متقاضیانی که به نتایج اعتراض داشتند می­توانند از تاریخ ۲۳ شهریور ماه وارد سامانه شده و اعتراض خود را در سامانه  jam.uast.ac.ir ثبت کنند.