آیین آغاز سال تحصیلی دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان خراسان شمالی برگزار شد

۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۹ کد : ۵۱۴۷۵ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی خراسان شمالی، با حضور دکتر جلالی جواران معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر علی بادامی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی خراسان شمالی، روسای مراکز آموزشی این واحد استانی، آیین آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی خراسان شمالی به صورت مجازی برگزار شد.

در این مراسم معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی و بیان نکاتی در خصوص اهمیت علم که در آموزه های دینی ما با اقْرَأْ و قلم شروع شده است مطالبی را در خصوص ماموریت این دانشگاه و اهمیت کلاس های مجازی با رعایت دستورالعمل ها بیان کرد و از مدرسان بویژه مدرسان نمونه تقدیر و تشکر بعمل آورد.

در ادامه رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی خراسان شمالی ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی بیان کرد: در دنیای امروز شاید اولین معضل و مشکل ملت ها بحث معیشت و اشتغال مردمان است و با توجه به رشد جمعیت و مشکل در ایجاد اشتغال، تنها راه تامین معیشت مردم را ایجاد اشتغال و تربیت نیروهای خلاق و پنجه های ماهر است که بتوانند با نیروی خلاقیت و نوآوری و پنجه های ماهر و هنرمند نه تنها برای خود اشتغال ایجاد کنند بلکه برای دیگران نیز شغل ایجاد کنند و امروز و در کشور و نظام آموزشی این رسالت عمده به عهده این دانشگاه است که بحمدا.. قدمهای مثبت و مهمی در این خصوص برداشته است و توانسته است در عمر سی ساله خود دانشجویانی تربیت کند که 75درصد آنها وارد بازار کار شوند و در کارآفرینی و ایجاد اشتغال سهم بسزایی داشته باشد و این امر مهم محقق نمی شود مگر با تلاش و جدیت مدرسان و اساتید دانشگاه.

همچنین وی در خصوص اهمیت برگزاری به موقع کلاس های مجازی و لزوم برگزاری دروس عملی نکاتی را متذکر شد.

این مراسم با تجلیل و اعطای لوح تقدیر از 10 مدرس برتر مراکز آموزش علمی کاربردی استان خراسان شمالی پایان یافت.