نخستین رویداد شتاب (استارت آپی) مجازی سازه های نوین در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان برگزار شد

۰۹ مهر ۱۳۹۹ | ۱۵:۳۵ کد : ۵۱۷۵۹ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی کرمان، با حضور دکتر شمسی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی کرمان، جمعی از مقامات استانی و جمعی از سرمایه گذاران بخش خصوصی، دانشجویان و ایده پردازان، نخستین رویداد شتاب (استارت آپی) سازه های نوین به صورت مجازی توسط مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرمان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان در خصوص برگزاری رویداد های شتاب و فعالیت های انجام شده و پیش رو توضیحاتی ارائه کرد و  بر تسهیل سیر ایده های دریافتی و گذر مراحل فناوری و تجاری سازی تاکید کرد.

سپس دکتر بازمانده سرپرست جهاد دانشگاهی استان کرمان نیز به تشریح اهداف برگزاری این رویداد پرداخت و بر پیگیری طرح های قابل اجرا تأکید کرد.

در ادامه پروفسور سلاجقه از اساتید برجسته بخش مهندسی عمران دانشگاه شهید باهنر کرمان به نیاز ضروری حوزه مسکن و سازه ها به فناوری های نوین در ساخت و ساز و مصالح اشاره کرد و زلزله را یکی از چالش های پیش رو  در کشور و علی الخصوص استان کرمان برشمرد و مناسب سازی مصالح و سازه ها جهت کاهش صدمات مالی و جانی در زمان زلزله را بسیار مهم و ضروری دانست.

در این رویداد، 9 ایده منتخب از 52 ایده رسیده به دبیرخانه به صورت حضوری به ارائه پرداختند که 5 ایده برگزیده به شرح زیر مورد تقدیر قرار گرفت.

1. فروش آنلاین خانه های ویلایی پیش ساخته
  2. مقابله با فرونشست زمین