مرکز آموزش علمی کاربردی پارک سلامت و روان شیراز افتتاح شد

۱۳ مهر ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۶ کد : ۵۱۷۹۶ اخبار واحدهای استانی

حبیب دانش منش رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس، جمعی از مقامات استانی، دکتر بهمن حاجات نیا مدیر عامل پارک سلامت روان شیراز، مرکز آموزش علمی کاربردی پارک سلامت و روان افتتاح شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس در مراسم افتتاح این مرکز آموزشی، راه اندازی دانشگاه جامع علمی کاربردی در پارک سلامت و روان شیراز را اقدامی شایسته دانست و گفت : وظیفه اصلی ما تربیت و توانمند سازی افراد می باشد.

وی عنوان کرد : 41 رشته محل جدید در مقطع کاردانی و کارشناسی از نیم سال تحصیلی سال جاری تعریف شده و در مجموع این دانشگاه در 189 کد رشته برای مهرماه دانشجو پذیرفته است.

دکتر دانش منش ابراز کرد : دانشگاه جامع علمی کاربردی با هدف آموزش مهارتی در جوار مرکز صنعتی و خدماتی ایجاد شده است و هم اکنون بیش از 25 مرکز فعال در فارس است که دو مرکز به تازگی تأسیس شده است. طی سه سال اخیر تلاش شد تا مراکز مأموریت گرا و در حوزه تخصصی دانشجو پذیرش کنند و تلاش شده است آموزش های تخصصی در جوار مراکز صنعتی و خدماتی ارائه شود.

وی با اشاره به سطح بندی مراکز این دانشگاه در کشور، افزود : استان فارس با رشد 25 درصدی در مقایسه با سال گذشته وضعیت مناسبی را در میان مراکز مختلف علمی کاربردی کشور دارد .

دکتر دانش منش همچنین درباره ایجاد مراکز نوآوری در دانشگاه جامع علمی کاربردی ابراز کرد: استان فارس با بیش از 10 مرکز نوآوری در زمره  استان های پیشرو به شمار می رود و هدایت دانشجویان و دانش آموختگان برای ایده های جدید، کسب و کار جدید و نوپا در این مراکز دنبال می شود.

زهرا عابدینی معاون مشارکت های اجتماعی سازمان امور اجتماعی کشور، کیوان نیازی مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس، سید صادق کشفی نژاد مدیر کل بهزیستی استان فارس، معاونت های آموزش و پرورش، بهزیستی، معاونت اجتماعی سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری شیراز در افتتاح مرکز آموزش علمی کاربردی پارک سلامت و روان حضور داشتند.