مراسم افتتاح استقرار هسته فناور با عنوان “طرح دانه تا خانه” در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران غرب برگزار شد

۱۳ مهر ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۴ کد : ۵۱۸۰۳ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی تهران غرب، مراسم افتتاحیه استقرار هسته فناور با عنوان “طرح دانه تا خانه”  با حضور دکتر موسی زاده مدیرکل دفتر نوآوری، فناوری و تجاری سازی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر پیش بین رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی تهران غرب، دکتر زارع رئیس مرکز و دکتر صفی زاده مدیر مرکز نوآوری مبلمان و صنایع وابسته، در محل استقرار این هسته در مرکز انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون استان تهران برگزار شد. در این مراسم توضیحات لازم در رابطه با اهداف این هسته و همچنین تحلیل بازار کار مرتبط با آن جهت توجیه اهداف طرح برای گسترش آن ارایه شد.

این گلخانه ضمن ایجاد عرصه ای مناسب برای کشت 5000 نشاء درخت سریع الرشد پالونیا، توجیه اقتصادی مناسبی داشته و از جمله طرح های دوستدار محیط زیست نیز می باشد که از 3 ماه پیش در محل مرکز مستقر شده است.