رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری از مدافعان سلامت در این استان تجلیل کردند

۲۲ مهر ۱۳۹۹ | ۱۰:۵۲ کد : ۵۱۹۶۷ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی چهارمحال و بختیاری، دکتر فرید براتی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی چهارمحال و بختیاری به همراه محمود کیانی فرماندار شهرستان اردل با حضور در بیمارستان امام رضا (ع) شهر اردل، از پزشکان، پرستاران و کادر درمانی بیمارستان امام رضا (ع) قدردانی و تجلیل کردند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی چهارمحال و بختیاری گفت: امسال به واسطه شیوع ویروس کرونا در شرایط ویژه قرار گرفتیم و عرصه جدید خدمات رسانی برای جهادگران فراهم شده است.

وی افزود:  بار دیگر مردم شریف ایران اسلامی نظاره گر تلاش های ایثارگرانه و از خودگذشتگی پزشکان، پرستاران، کمک بهیاران و همکاران خدمات سلامت بوده و سختی ها و خطرات را به جان خریده و با از خودگذشتگی به میدان مبارزه با ویروس کرونا و درمان بیماران مبتلا آمدند .

فرماندار شهرستان اردل در این دیدار نیز بیان کرد: بیماری کرونا که بیش از ۲۰۰ کشور جهان را درگیر خود کرده، پزشکان و پرستاران را بیش از سایر اقشار، در خطر این بیماری قرار داده است و مردم و مسئولان از کادر درمانی قدردانی می کنند.

دکتر کرمی رئیس بیمارستان امام رضا (ع) شهرستان اردل ضمن تشکر از همراهی مجموعه دانشگاه جامع علمی کاربردی با کادر درمان، اظهار داشت: مردم با استفاده از ماسک و رعایت پروتکل های بهداشتی، برای قطع زنجیره شیوع کرونا همکاری کنند و این تنها خواسته کادر درمانی است.

در پایان این دیدار، در راستای مبارزه با ویروس کرونا، از تلاش‌های کادر بهداشتی و درمانی این بیمارستان قدردانی شد.