دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان و اداره کل استاندارد تفاهم نامه همکاری امضا کردند

۰۶ آبان ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۷ کد : ۵۲۰۸۲ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی اصفهان، با حضور دکتر بهزاد رضائی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی اصفهان و محمود فرمانی مدیرکل استاندارد استان اصفهان، تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی اصفهان گفت: بر اساس یکی از بندهای این تفاهم نامه، آموزش‌های صلاحیت حرفه‌ای را که اداره کل استاندارد در نظر دارد برای صنوف مختلف برگزار کند، توسط این دانشگاه انجام می‌شود.
وی تصریح کرد: یکی از ویژگی‌های این تفاهم‌نامه در این است که این امر با استفاده از صاحب نظران فعال در مجموعه استاندارد انجام می‌شود و مدرسان این دوره‌ها نیز افرادی هستند که خود در حوزه‌های استاندارد شناخت داشته و می‌توانند استانداردها را پیاده سازی کنند.
دکتر بهزاد رضایی افزود: این تفاهم نامه یک بیانیه مشترک است در واقع ما اعلام می‌کنیم که علاقه‌‌مند هستیم تا با اداره کل استاندارد همکاری کنیم ولی مهم‌تر آن است که چگونه می‌خواهیم این همکاری را انجام دهیم.
وی ادامه داد: یکی از مشکلات جامعه، صلاحیت حرفه‌ای است و افراد دارای شغل باید استانداردهای لازم را نیز در همه ابعاد آن شغل داشته باشند بنابراین به دلیل تغییر و توسعه فعالیت‌ها، نیاز است که آموزش‌ها در همه حوزه‌ها بروز باشد.
در ادامه مدیرکل استاندارد استان اصفهان بیان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی جزو دانشگاه‌هایی است که حرفه و فن، تجربه و مباحث تئوری را با هم ادغام می‌کند و قطعاً می‌تواند نقش بسزایی در تامین نیروهای متخصص در سطح کشور داشته باشد.
وی افزود: ما می‌توانیم از ظرفیت‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزه‌های مختلف همچون پژوهش، مباحث علمی و اعضای هیئت علمی استفاده کنیم و همچنین این دانشگاه نیز می‌تواند در حوزه استاندارد از آزمایشگاه‌ها و ظرفیت‌های ما به صورت هم افزایی استفاده کند.
محمود فرمانی در ادامه گفت: امیدواریم با به کارگیری ظرفیت‌های هر دوطرف بتوانیم سطح استاندارد و مسائل فنی و تخصصی و پژوهشی را ارتقاء دهیم.
به گفته وی سازمان ملی استاندارد به عنوان تنها مرجع رسمی تبدیل استانداردهای ملی می‌تواند از ظرفیت اعضای علمی دانشگاه و افرادی که دوره‌های پسا تکمیلی را گذرانده‌اند استفاده کند و این امر از جمله فعالیت‌های مشترکی است که این دو نهاد می‌توانند با همکاری هم انجام دهند.
مدیرکل اداره استاندارد استان اصفهان استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی در کمیته‌های فنی متناظر، انجام پروژه‌های پژوهشی مشترک، خدمات متقابل آموزشی و برگزاری دوره‌های کارآموزی و کارورزی را از جمله حوزه‌های همکاری دو نهاد با یکدیگر دانست.
گفتنی است پس از امضا تفاهم‌نامه‌، دفتر این اداره کل در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان نیز افتتاح شد.