تفاهم نامه همکاری علمی، تحقیقاتی و آموزشی بین دانشگاه جامع علمی کاربردی و دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان گیلان منعقد شد

۰۶ آبان ۱۳۹۹ | ۱۷:۳۷ کد : ۵۲۰۹۰ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی گیلان، در راستای افزایش تعاملات علمی، پژوهشی و آموزشی، دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی گیلان و فرمانده انتظامی این استان، تفاهم نامه همکاری علمی، تحقیقاتی و آموزشی منعقد کردند.

دکتر بابک نوروزی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی گیلان و سرتیپ دوم عزیز اله ملکی فرمانده انتظامی استان گیلان به نمایندگی از این ارگان در خصوص زمینه های همکاری و تعهدات مشترک به توافق رسیدند. همکاری مشترک در برگزاری میزگرد ها و همایش ها، اطلاع رسانی موضوعات علمی- پژوهشی، انتشار خبرنامه های علمی- تحقیقاتی، مبادله تجربیات، اسناد و مشاوره های علمی، اجرای طرح های پژوهشی- کاربردی، تألیف و ترجمه متون، استفاده از آزمایشگاه ها، تجهیزات، کتابخانه ها و برگزاری کارگاه ها و دوره های آزاد کوتاه مدت از جمله موارد مورد تأکید در این تفاهم نامه بود.

همچنین مقرر شد به منظور تحقق مفاد این تفاهم نامه کارگروهی متشکل از کارشناسان ارشد طرفین به عنوان کارگروه مشترک تشکیل و بر پیگیری توافقات نظارت نماید. ارائه گزارش شش ماهه و هماهنگی جلسات مشترک سالانه از دیگر وظایف این کارگروه خواهد بود.