رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان با رئیس پلیس استان گلستان دیدار و گفتگو کرد

۱۲ آبان ۱۳۹۹ | ۱۶:۱۰ کد : ۵۲۱۷۳ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی گلستان، دکتر امیر احمد دهقانی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی گلستان، با حضور در محل فرماندهی انتظامی استان گلستان با سرهنگ محمدسعید فاضل دادگر دیدار کرد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی گلستان در این دیدار ضمن قدردانی از فرماندهی و پرسنل خدوم و زحمت کش نیروی انتظامی استان گلستان قدردانی کرد و گفت: ما در استان گلستان شاهد حضور فعال و تلاش شبانه روزی نیروی انتظامی هستیم .

وی بیان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی ظرفیت‌ ویژه ای دارد. در راستای توسعه نظم و امنیت، در اجرای پروژه‌های علمی و تحقیقاتی با هدف پیشگیری از آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی و تهیه و تدوین تک درس و تک پودمان مهارتی در زمینه پیشگیری از رفتار‌های پر خطر، همکاری تعامل با فرماندهی  انتظامی استان گلستان را فراهم کند.

در ادامه فرمانده انتظامی استان گلستان ضمن تشکر و خیر مقدم با به رابطه امنیت اجتماعی و مشارکت عمومی مردم اشاراتی کرد.

سرهنگ محمدسعید فاضل دادگر بیان کرد: با پیشرفت و تغییرات چشمگیر دنیای امروز و روی کار آمدن ابزارها و تکنولوژی‌های جدید، پلیس امروز نمی‌تواند با ابزار سنتی در جامعه مدیریت کرده و امنیت را برقرار کند. شعار نیروی انتظامی در چند سال گذشته دانش‌بنیانی بوده و امسال نیز شعار نیروی انتظامی هوشمندسازی است. یعنی باید در حوزه‌های مختلف به ابزار روز برخوردار باشیم و مدیریت لازم را اعمال کنیم و پاسخگوی مطالبات مردم باشیم.

وی از دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی گلستان در همکاری با نیروی انتظامی برای برقراری نظم و امنیت ضمن قدردانی کرد و گفت: در شرایط امروز که مردم با مشکلات زیادی مواجه هستند، احساس مسئولیت اعتقادی و قلبی می‌تواند کمک کننده باشد و از ظرفیت‌ دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان برای کمک به رفع معضلات و آسیب‌های اجتماعی استقبال می‌کنیم.