۱۲ آبان ۱۳۹۹ | ۱۶:۱۸ کد : ۵۲۱۷۴ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی یزد، با حضور صاحبان ایده، داوران، سرمایه گذاران و شورای سیاست گذاری، مراسم اختتامیه رویداد شتاب گردشگری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان یزد بصورت مجازی رویداد برگزار شد.

ایده های برتر رویداد شتاب گردشگری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان یزد معرفی شدند.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان یزد در خصوص برگزاری رویداد شتاب گردشگری این دانشگاه بصورت مجازی بیان کرد: استارت اپ ها در یک دهه اخیر نقش بسزایی در اشتغالزایی داشته اند. افراد صاحب ایده در جهت نیاز بازار کار در زمینه گردشگری در جهت شناسایی نیازمندی‌ها و ظرفیت‌های این صنعت در دوران کرونا و پس از آن ایده‌های خود را  در این حوزه ارائه می دهند که این باعث تعامل موثر میان صاحبان ایده و سرمایه گذاران  می شود و بدنبال آن زمینه ایجاد اشتغال را فراهم می کند.

وی تصریح کرد: جوان‌گرایی در حوزه پر فرصت گردشگری و جذابیت ویژه در این حوزه در این است که علاوه بر ظرفیت خلق ارزش ریالی در آن، ظرفیت بسیار غنی برای جذب توریست بین المللی و درآمد زایی ارزی را نیز دارد.

دکتر عباسعلی جعفری خاطر نشان کرد: رویداد شتاب گردشگری با همکاری و محوریت مرکز علمی کاربردی جواد الائمه برگزار می شود که با حضور کمیته علمی متخصص متشکل از مربیان خبره در این حوزه تشکیل شده است.

وی گفت: در ابتدا 78 ایده در این زمینه ارائه شد که بعد از داوری توسط کمیته تخصصی 23 ایده به مرحله نهایی و پس از چهار روز داوری، ۱۴ ایده به مرحله ارائه ایده راه یافت. ایده های راه یافته به مرحله نهایی در حوزه های گردشگری مجازی، گردشگری کودک، پلتفرم های گردشگری، گردشگری روستایی  بودند.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان یزد خاطر نشان کرد: برگزاری استارت آپ در حوزه گردشگری، می‌تواند فرصتی برای استفاده از ظرفیت بالای این صنعت باشد. این ظرفیت و منبع خدادادی را می‌توان با سرمایه گذاری درست، برنامه ریزی و فعالیت، به منبعی سرشار برای خلق ثروت تبدیل کرد.

در نهایت با نظر داوران و سرمایه گذاران سه ایده برتر که به ترتیب در حوزه های روستایی عشایری و صنایع دستی، گردشگری کودک و اپلیکیشن پارکینگ بودند به عنوان ایده های برتر انتخاب شدند.