اولین رویداد شتاب استارتاپی صنعت کفش و تجهیزات وابسته در دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد

۲۷ آبان ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۹ کد : ۵۲۳۴۰ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی تهران غرب، با حضور دکتر موسی زاده مدیرکل دفتر نوآوری، فناوری و‌ تجاری سازی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر پیش بین رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی تهران غرب، اعضای هیات مدیره اتحادیه کیف و کفش تهران، نماینده اصناف و صاحبان برندهای معروف دنیلی، مارال چرم، نوین کفش و ... ، اولین رویداد شتاب استارتاپی صنعت کفش و تجهیزات وابسته توسط مرکز صنعتی کوشا و با همکاری مرکز نیکوکاری رعد (کفش مخصوص افراد دارای معلولیت) برگزار شد.

در این رویداد حدود 70  طرح و ایده اولیه، ثبت نام کردند که با بررسی و داوری اولیه 7 طرح انتخاب شدند و مورد راهبری قرار گرفتند . مشاوران با کمک تسهیلگر برنامه با صاحبین ایده ارتباط برقرار کرده و پیش رویدادی با اجرای آزمایشی طرح ها به صورت حضوری و با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار کردند.

اختتامیه این رویداد به صورت حضوری و مجازی برگزار شد و طرح های برگزیده به شرح زیر اعلام شد:

۱- طراحی و ساخت کفی های کفش مخصوص مناسب افراد دیابتی – آقای دکتر علیرضا مسیبی

2- کفش چپ و راستی -خانم سلیمی

3- طراحی و ساخت کفش افراد دیابیتی- آقای دکتر سعیدی

4- اکسسوری کفش (لوازم جانبی) خانم فائزه رائی

5- ایده پردازی کفش معلولین- خانم ساجدیان

6- تولید کیف و کفش عروسی- خانم زیبا امیرسلیمانی

7- طراحی کفش نو جذاب- آقای روح اله هاشمی

لازم به ذکر است 7 طرح ارائه شده مورد توجه سرمایه گذاران قرار گرفت و به منظور تجاری سازی در حال مذاکره می باشند.