دکتر اشکپور رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی بوشهر در همایش هفته پژوهشی استان بوشهر گفت:

هم افزایی و کارتیمی ازعوامل اصلی موفقیت مراکز نوآوری در استان بوشهر است

۱۰ دی ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۲ کد : ۵۳۰۵۴ اخبار واحدهای استانی
تعداد بازدید:۴۹۷

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی بوشهر، با حضور دکتر موسی زاده مدیر کل دفتر نوآوری، فناوری و تجاری سازی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر شبیر اشکپور مطلق رئیس واحد استانی بوشهر، دکتر شیرکانی مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه خلیج فارس و با حضور مدعوین و اعضای کمیته های علمی، اجرایی، تبلیغات و اطلاع رسانی  و به مناسبت هفته پژوهش و فناوری، نمایشگاه مجازی واحد استانی بوشهر افتتاح شد.

مدیر کل دفتر نوآوری، فناوری و تجاری سازی دانشگاه جامع علمی کاربردی، جایگاه اصلی پژوهش و فناوری در این دانشگاه را تبیین و اهمیت برگزاری استارت آپ ها و جذب ایده های نو  برای تبدیل به محصول و تجاری سازی آن را یادآور شد.

وی وجود 79 شرکت و کمپانی که مجوز برگزاری دوره های علمی کاربردی در کشور را دارند، فرصت مناسبی برای ارائه محصولات فناورانه و تجاری سازی ایده های کارآفرینانه دانشجویان دانست.

دکتر محمدحسین موسی زاده مراکز نوآوری را نجات بخش اقتصاد کشور و معضلات و مشکلات جامعه دانست و در سال99 برگزاری 75 استارت آپ با ثبت 300 شرکت فعال در حوزه کسب و کار را از افتخارات دانشگاه دانست و خواستار نگاه توسعه گرایانه در دانش بومی منطقه ای شد.

در این مراسم رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی بوشهر به اهمیت رسالت دانشگاه ها در تولید و اشاعه علم و تجاری سازی محصولات دانشجویان با ارتباط مستمر و مؤثر با صنعت و تبدیل داشن آموختگان دانشگاهی به کارآفرین و استخدام کننده به جای استخدام شونده در امر اشتغال اشاره داشت.

وی هفته پژوهش و فناوری را فرصت مناسبی برای مراکز آموزش علمی کاربردی استان بوشهر به منظور تمرکز بر ابعاد مختلف پژوهش و فناوری و ارائه دستاوردهای خود و تشویق و ترغیب پژوهشگران و فناوران به تولید بیشتر علم و فناوری دانست.

دکتر شبیر اشکپور مطلق هفته پژوهش و فناوری را بستر مناسبی برای تجاری سازی یافته های پژوهشی و فناوری توسعه یافته عنوان و خواستار استفاده حداکثری دانشجویان، کارآفرینان و فعالین حوزه کسب و کار از ظرفیت ایجاد شده در طول برگزاری هفته پژوهش و استفاده از کارگاه ها و وبینارهای پیش بینی شده، شد.

در ادامه مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه خلیج فارس نیز به نقش دانشگاه ها در توسعه کشور، مزیت های رقابتی استان بوشهر در بازار پژوهش و فناوری و تجربه دانشگاه خلیج فارس در این حوزه ها پرداخت و به شناخت اهمیت انتقال تجاری سازی دانش و فناوری، افزایش نوآوری به وسیله تولید دانش و نقش آفرینی در توسعه دانش بنیان کردن اقتصاد پرداخت.

وی خلق ایده و ایده پردازی توسط دانشجویان و کارآفرینان، تیم سازی و کارگروهی و انجام فعالیت های بین رشته ای با توسعه مراکز نوآوری را رمز موفقیت کسب و کارهای نوپا دانست.

گفتنی است هفته پژوهش و فناوری در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر به مدت 2 روز در تاریخ 7 و 8 دی ماه سال 99 با برگزاری برنامه های متنوع، نشست های تخصصی و وبینارهای آموزشی، تقدیر از پژوهشگران و کارآفرینان برتر برگزار شد.