نماینده مردم شهرستان نطنز، بادرود و قمصر در مجلس شورای اسلامی:

توسعه اشتغال از کریدورآموزش های مهارتی می گذرد

۱۰ دی ۱۳۹۹ | ۲۳:۲۷ کد : ۵۳۰۵۶ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی اصفهان، دکتر بهزاد رضائی رئیس واحد استاین اصفهان با رحمت الله فیروزی پور نماینده مردم شهرستان نطنز، بادرود و قمصر در مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

دکتر بهزاد رضائی در این جلسه با بیان نقش آموزش های مهارتی در پیشرفت اقتصادی کشور و مرجع خواندن دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزه مهارت، از گسترش آموزش های مهارتی در راس امور نمایندگان مجلس دوازدهم اظهار امیدواری کرد.

وی با اشاره به اهمیت اپلاید ساینس ها و مدرسه های علمی کاربردی در کشورهای پیشرفته افزود: درصد بسیار بالایی از آموزش ها در کشورهای پیشرفته صنعتی از نوع آموزش های علمی کاربردی و مهارتی  هستند و فقط در حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد دانشگاه های آنها نظری هستند این در حالی است که در کشور ما این معادله بر عکس است، لذا توجه به اصل مهارت در کشور ما بویژه از سوی نمایندگان ملت مورد تقاضای ماست.

در ادامه نماینده مردم شهرستان نطنز، بادرود و قمصر در جلس شورای اسلامی نیز در سخنانی ضمن ابراز خرسندی از این دیدار و اهمیت استمرار دیدار مسئولین و نمایندگان گفت: یقینا ما به عنوان نمایندگان مردم این تقاضا را یک مسأله مهم تلقی می کنیم چون اعتقاد داریم توجه به مهارت می تواند بخش عظیمی از مشکلات جامعه را حل می کند.

وی در پایان بر ارائه مشروح برنامه های دانشگاه جامع علمی کاربردی و طرحها در مجمع نمایندگان استان اصفهان تاکید کرد و گفت: ما در مجمع نمایندگان تلاش خواهیم کرد تا این مهم به عنوان یک اصل برای نمایندگان مطرح شود.