رویداد شتاب (استارتاپی) هنر صنعت مبلمان توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران غرب برگزار شد

۱۳ دی ۱۳۹۹ | ۲۱:۱۷ کد : ۵۳۱۲۳ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی تهران غرب، با حضور دکتر محمدحسین موسی زاده مدیرکل دفتر نوآوری، فناوری و تجاری سازی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر پیش بین رئیس واحد استانی تهران غرب رویداد شتاپ استارتاپی هنر صنعت مبلمان توسط مرکز آموزش علمی کاربردی انجمن صنفی مبلمان، به دو صورت حضوری و مجازی در سالن شماره 3 بازار مبل بزرگ ایران و با رعایت ضوابط بهداشتی برگزار شد.

در این رویداد حدود 30 طرح و ایده اولیه ثبت نام کردند که با بررسی و داوری اولیه 7 طرح انتخاب شدند و مورد بررسی قرار گرفتند. راهبران به کمک تسهیلگر برنامه با صاحبین ایده ارتباط برقرار کردند. در فرایند برگزاری این رویداد، 7 طرح به ارائه پرداختند. در پایان با انتخاب داوران 3 طرح برگزیده معرفی شد.

لازم به ذکر است سه طرح برگزیده سه کنج - خانم واعظی، باکس ماکس- آقای رشیدی و تیم ایده رو- آقای ساقری برای تجاری سازی و سرمایه گذاری وارد مذاکره شدند.