اسامی قهرمانان مسابقات شطرنج برخط دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شدند

۲۲ دی ۱۳۹۹ | ۱۲:۱۹ کد : ۵۳۳۲۲ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، مرحله نهایی مسابقات شطرنج برخط قهرمانی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی، با حضور 12 بازیکن برتر مرحله مقدماتی در سایت تورنلو tornelo.com برگزار شد.

رده بندی نهایی بخش دختران عبارت بود از:

مقام اول: وصال حامدی نیا  دانشجوی دانشگاه فردوسی مشهد با 10 امتیاز

مقام دوم: کیانا عرب دانشجوی دانشگاه راغب اصفهانی با 9 امتیاز

مقام سوم : آناهیتا غلامی دانشجوی دانشگاه  تهران با8 امتیاز

رده بندی نهایی پسران:

مقام اول : مرصاد خداشناس دانشجوی دانشگاه فردوسی مشهد  با 10 امتیاز

مقام دوم: امیرمسعود مرادی دانشجوی دانشگاه بین المللی قزوین با  8 امتیاز

مقام سوم: امیرحسین کاشفی دانشجوی دانشگاه علمی کاربردی با 8 امتیاز

لازم به ذکر است مرحله مقدماتی این مسابقات، روز پنجشنبه 11 دی ماه برگزار شد که در آن مسابقات، 222 پسر و 152 دختر دانشجو با هم به رقابت پرداختند و 12 نفر برتر هر بخش به مرحله نهایی راه یافتند.

همچنین مسابقات مرحله نهایی در نرم افزار زوم (Zoom) و تحت نظارت 2 دوربین برگزار شد و داور بین المللی امیرعرفان هاشمی، رئیس کمیته داوران فدراسیون شطرنج در کنار تیم داوری به قضاوت بازی ها پرداخت.