دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی در لیگ برتر تفنگ بادی موفق به کسب مدال قهرمانی شد

۲۲ دی ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۵۳۳۲۸ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، پوریا نوروزیان دانشجوی مرکز آموزش علمی کاربردی فدراسیون سوارکاری از هیئت ایلام، با کسب بالاترین امتیاز، قهرمان هفته اول و دوم لیگ برتر تیراندازی در ماده تفنگ بادی آقایان شد.

هفته اول و دوم لیگ برتر تفنگ بادی آقایان با حضور 6 تیم به میزبانی تیم های نزاجا و شهدای ارتش در مجموعه ورزشی آزادی با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و فاصله گذاری بین خطوط برگزار شد.

در بخش تیمی هفته اول، تیم های نزاجا، مقاومت و هیئت ایلام با غلبه بر تیم‌های شهدای ارتش، شهید لطفی هوافضا و فولاد مبارکه سپاهان به پیروزی رسیدند.

همچنین در بخش تیمی هفته دوم نیز، تیم‌های مقاومت، هیئت ایلام، فولاد مبارکه سپاهان برابر تیم‌های نزاجا، شهید لطفی هوافضا و شهدای ارتش به پیروز دست یافتند.