تقدیر دکتر محمدحسین امید از مدیر برگزیده کشوری هسته گزینش کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی

۲۳ دی ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۷ کد : ۵۳۳۶۶ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، به مناسبت 15 دی ماه روز گزینش، دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی از محمدفتحی مدیر برگزیده کشوری هسته گزینش کارکنان این دانشگاه تقدیر کرد.

در متن این تقدیر آمده است: ضمن گرامیداشت سالگرد شهادت سردار رشید اسلام سپهبد قاسم سلیمانی و تبریک 15 دی ماه روز گزینش و همچنین انتخاب شایسته جنابعالی به عنوان مدیر برگزیده هسته های گزینش کارکنان و دریافت لوح تقدیر از وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، اینجانب نیز به نوبه خود از تلاشها و زحمات ارزنده جنابعالی در این عرصه تقدیر و تشکر می نمایم. امید است با عنایت خداوند متعال و همکاری همه همکاران محترم، شاهد رشد و تعالی جایگاه دانشگاه باشیم.