سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان لرستان با معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان دیدار و گفتگو کرد

۲۴ دی ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۸ کد : ۵۳۳۹۳ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی لرستان، دکتر ایرج نیک‌پی سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی لرستان با محمود ثمینی معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان دیدار و گفتگو کرد.

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان در این دیدار جایگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی را از نظر کمی و کیفی و همچنین پراکندگی مراکز آموزشی در سطح استان مثبت ارزیابی کرد و گفت: باتوجه به کاهش پذیرش دانشجو در چندسال اخیر، استقبال مناسب متقاضیان به تحصیل، نشان‌دهنده‌ی جایگاه مطلوب این دانشگاه در نظام آموزشی کشور است که این موضوع مسئولیت ما را بیشتر می‌کند.

محمود ثمینی با اشاره به برگزاری کلاسهای درس بصورت مجازی بیان کرد: اگرچه آموزش غیرحضوری محدودیت‌هایی برای یادگیری دانشجویان دارد، ولی با ارائه راهکارها و ابتکار و نوآوری مسئولان دانشگاه‌، این خلاء برطرف شده است.

وی افزایش کیفیت آموزش در دانشگاه‌ها را یک اصل عنوان کرد وگفت: هرچه کیفیت آموزشی در دانشگاه ها افزایش یابد به رشد و توسعه علمی و فرهنگی دانشجویان می‌انجامد.

در این دیدار، دکتر ایرج نیک‌پی نیز  گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های واحد استانی لرستان ارائه کرد.