دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم با خبرگزاری ایسنا برنامه های مشترک برگزار می کند

۲۱ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۷ کد : ۵۴۳۸۰ اخبار واحدهای استانی
تعداد بازدید:۶۵۵

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی قم،  نشست هماهنگی افزایش همکاری های واحد استانی قم و خبرگزاری ایسنا با هدف تقویت همکاری‌های فرهنگی، آگاه سازی و مطالبه گری برگزار شد.

 

در این نشست در رابطه با چگونگی توسعه همکاری‌ها به منظور هم‌افزایی در استفاده از ظرفیت ‌ها و امکانات طرفین با هدف تقویت همکاری‌های فرهنگی، آگاه سازی و مطالبه گری گفت وگو شد.

محمد حسین رضائی، معاون دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی قم، در این دیدار بیان کرد: با توجه به شعار سال و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب آماده برگزاری نشست ها ومیزگردهایی مشترک در رابطه با معرفی نخبگان کارآفرین و خلاق، چالش های پیشروی آنان و...هستیم.

در ادامه محسن صفری، سردبیر خبرگزاری ایسنا قم، گفت: با توجه به برنامه های خبرگزاری ایسنا قم در سال 1400 به منظور افزایش فعالیت های دانشگاهی و علمی، برگزاری برنامه های پرسمان های دانشجویی، مطالبه گری و همکاری مضاعف با جوانان و دانشجویان آماده ارتباط و همکاری های بیشتر با این دانشگاه هستیم.

وی گفت: خبرگزاری ایسنا، خبرگزاری دانشجویان ایران است و با توجه به روحیه مطالبه گری و پرسشگری و عدالت طلبی که در ذات جامعه دانشگاهی است، قطعا در عرصه های مهم اجتماعی و فرهنگی و سیاسی و اقتصادی می تواند نقش مهمتری در جامعه ایفا کند. طی این مسیر با همراهی جامعه علمی و دانشگاهی استان از مهمترین برنامه ای ایسنا در سال جاری است.

در پایان این نشست مقرر شد جلسات مشترک برای برگزاری حداقل 10 نشست مرتبط به تبیین مباحث مرتبط به تحقق شعار سال و معرفی مفاخر علمی استان و برنامه های دانشجویی در عرصه های مختلف برگزار شود.