برگزاری اولین کارگاه تخصصی شرکت های نوپای گز ، شیرینی ، کیک و بیسکویت (startup)

۲۲ مهر ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۰ کد : ۵۵۶ اخبار شیرپوینت
تعداد بازدید:۴۳۴
شبکه مراکز رشد خوشه‌های فناوری دانشگاه با همکاری دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان اصفهان، مرکز رشد خوشه فناوری‌های گز، شیرینی، شکلات و صنایع وابسته اصفهان و مرکز رشد خوشه فناوری‌های بیسکویت و صنایع وابسته زنجان با هدف یادگیری و تجربه روش‌های نوین شروع کسب و کار در صنعت مواد غذایی اقدام به برگزاری اولین کارگاه تخصصی شرکت‌های نوپای گز، شیرینی، کیک و بیسکویت نمود.
برگزاری اولین کارگاه تخصصی شرکت های نوپای گز ، شیرینی ، کیک و بیسکویت (startup)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، در این کارگاه آموزشی شرکت کنندگان ایده های خود را در زمینه های مختلف ارائه نمودند. از بین 40 ایده ارائه شده در روز نخست، 8 ایده برتر انتخاب شده و به تشکیل گروه پرداختند. در روزهای دوم و سوم گروه های تشکیل شده تحت نظر آموزش مربیان متخصص در زمینه گز، شیرینی، شکلات، بیسکویت و کسب و کار، به یادگیری اصول پایه در ایده‌پردازی و تبدیل آن به عمل پرداختند. در پایان روز سوم 8 گروه تشکیل شده به ارائه محصول خود در حضور داوران پرداختند. در پایان و بر اساس رای داوران، گروه مامان پیچ مقام نخست، گروه اسطوره ها مقام دوم و گروه شکر سبز مقام سوم را بدست آوردند.

برای اطلاعات بیشتر به وب سایت www.uastartup.ir  مراجعه نمایید.