به مناسبت هفته ملی مهارت انجام شد

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی در شبکه استانی سهند حضور یافت

۰۶ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۶ کد : ۵۵۸۴۰ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان آذربایجان شرقی، همزمان با هفته مهارت و در راستای ترغیب جوانان به مهارت آموزی و هم چنین فرهنگ سازی مهارت آموزی در بین خانواده ها دکتر فرزان قالیچی رئیس واحد استانی آذربایجان شرقی در برنامه زنده تلویزیونی سحرلر حضور یافت.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان آذربایجان شرقی در این برنامه ضمن تشریح فعالیتها و اقدامات کارآفرینی به بیان اهداف مهارتی این دانشگاه و تبیین خصوصیات و شاخص های یک کارآفرین پرداخت.

گفتنی است برنامه سحرلر یکی از برنامه های پربازدید شبکه استانی سهند (آذربایجان شرقی) می باشد که با موضوعات فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و ..  روزانه به صورت زنده روی آنتن می رود.