از اهم رسالت های دانشگاه جامع علمی کاربردی تربیت نیروی متخصص برای مشاغل موجود و مشاغل جدید است

۲۳ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۳ کد : ۵۶۰۶۳ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد الستانی مازندران، نشست خبری مشترک رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی مازندران و مدیرعامل صنایع چوب و کاغذ مازندران برگزار شد.

* 116 رشته کاردانی و 73 رشته کارشناسی در پذیرش مهرماه مراکز آموزش علمی کاربردی مازندران

در این نشست رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی مازندران ضمن گرامیداشت روز خبرنگار و تسلیت فرارسیدن ماه محرم گفت: به اباعبدالله می بالیم که به راستی و درستی و ایمان آری گفت و به دنیا نه! و امیدوارم خداوند به همه ما کمک کند تا حسینی تفکر و زندگی کنیم و حسینی بمیریم.

وی در ادامه بیان کرد: 19 مرکز آموزش علمی کاربردی استان مازندران در 116 کدرشته کاردانی و 73 کدرشته کارشناسی و در 4 گروه صنعت، کشاورزی، مدیریت و خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر در مهرماه 1400 پذیرش دانشجو خواهند داشت.

دکتر شیخ الاسلامی در ادامه با بیان اینکه باید خانواده ها را با اهمیت مهارت آموزی آشنا کنیم، ادامه داد: در جهان بیش از سه هزار شغل تعریف شده داریم اما در کشور ما این عدد به هزار شغل نمی رسد. یکی از رسالت های دانشگاه جامع علمی کاربردی تربیت افراد برای مشاغل موجود و مشاغل جدید است.

وی افزود: مشکلاتی مانند مسایل اقتصادی یا شیوع ویروس کرونا در تمام دنیا وجود دارد ما باید به جوانان انگیزه بدهیم و برای شکوفایی استعدادها و خلاقیت آنان برای حل مشکلات کشور تلاش کنیم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی مازندران در ادامه به مرکز جدید آموزش علمی کاربردی لبنی دوشه (هزار) آمل اشاره کرد و گفت: این مرکز به عنوان تنها مرکز تخصصی در حوزه صنایع لبنی در استان مازندران در دو رشته کاردانی فنی صنایع غذایی شیر و فرآورده های لبنی و کاردانی فنی کنترل کیفیت مواد غذایی در پذیرش حاضر جذب دانشجو خواهد داشت.

وی در پایان سخنانش از استقرار مراکز نوآوری در مراکز علمی کاربردی استان مازندران خبر داد و گفت: مراکز نوآوری وابسته به مراکز علمی کاربردی این استان به پرورش ایده های دانشجویان، دانش آموختگان و اساتید این دانشگاه و تبدیل فرصت های موجود به کسب و کارهای نوآورانه کمک می کنند.

* مشکلات پیش روی صنعت می تواند با کمک دانشگاه جامع علمی کاربردی حل شود
در ادامه این نشست مدیرعامل شرکت صنایع چوب و کاغذ استان مازندران گفت: این شرکت جزو قدیمی ترین شرکت های چوب و کاغذ کشور است که 30 درصد کاغذ کشور را تامین می کند.

وی با اشاره به اینکه نباید جزیره ای عمل کرد و باید ارتباط تنگاتنگ صنعت و دانشگاه و آموزش جوار صنعت در مراکز علمی کاربردی را به فال نیک گرفت، گفت: پیوند آموزش عالی با محیط واقعی کار هم به لحاظ تامین نیروی فنی و متخصص مورد نیاز صنعت و هم به لحاظ استفاده از تجارب افراد متخصص و خبره در دانشگاه می تواند گره از بسیاری از مشکلات اشتغال کشور بگشاید.

دکتر علی اکبر صفریان افزود: انسان موفق در حال حاضر کسی است که دانش و مهارت را در کنار هم فرابگیرد و به کار ببندد.

وی در پایان با بیان اینکه مرکز آموزش علمی کاربردی صنایع چوب و کاغذ مازندران برای منطقه منشا خیر بوده است، گفت: این مرکز علاوه بر تربیت نیروی ماهر مورد نیاز شرکت و سایر صنایع در جهت افزایش آگاهی و مهارت آموزی برای خوداشتغالی و کارآفرینی در بین اهالی منطقه نقش بسزایی داشته است.

* تربیت نیروی ماهر برای شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران و سایر صنایع منطقه دغدغه مرکز علمی کاربردی صنایع چوب و کاغذ مازندران است

سپس دکتر محمدامید محمدی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی صنایع چوب و کاغذ استان مازندران نیز در این نشست با اذعان اینکه اصلاحات آموزشی اساسی در این مرکز اتفاق افتاده است، گفت: این مرکز آموزشی صنایع چوب و کاغذ مازندران در حال حاضر 560 دانشجوی در حال تحصیل در 18 رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی دارد و تمام تلاش مرکز بر تربیت نیروی ماهر و مهارت محور برای شرکت متبوع و سایر صنایع منطقه است.

وی ادامه داد: مرکز علمی کاربردی صنایع چوب و کاغذ استان مازندران مرکز پایلوت برای رشته های پرورش زنبور عسل و گیاهان دارویی است و از استانهای مجاور نیز دانشجویانی برای تحصیل به این مرکز مراجعه کرده و می کنند، به همین منظور مزرعه ای به مساحت 5 هزار مترمربع برای انجام فعالیت های عملی در اختیار دانشجویان قرار گرفته است.