تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه جامع علمی کاربردی و آموزش و پرورش کیش منعقد شد

۲۶ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۵:۳۲ کد : ۵۶۱۰۵ اخبار واحدهای استانی

به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی هرمزگان، با حضور مهدی فلاحتی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی کیش و پرویز حیدری راد رئیس آموزش و پرورش کیش، تفاهم نامه همکاری امضا شد.

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی کیش در این جلسه با اشاره به اهمیت ترسیم مسیر تحصیلی و شغلی برای جوان های جزیره کیش و هم راستا بودن نظام آموزشی و تنظیم مسیر شغلی گفت: با انعقاد این تفاهم نامه، کارگروه های مشترکی جهت پیگیری و اجرای این امر تشکیل خواهند شد.

وی یکی از مفاد مهم این تفاهم نامه را برگزاری دوره های کوتاه مدت مهارت آموزی برای دانش آموزان جزیره کیش اعلام کرد. بر این اساس دانش آموزان سال های آخر تحصیلی به انتخاب خود در مرکز آموزش علمی کاربردی واحد کیش، دوره های کوتاه مدت مهارت را گذرانده و در کنار اخذ دیپلم با یک یا دو مهارت آشنا خواهند شد و با گذراندن این دوره های مهارتی، مسیر شغلی دانش آموزان نیز مشخص شود.

در ادامه پرویز حیدری راد رئیس آموزش و پرورش کیش نیز ورود به بازار کار پس از گذراندن تحصیلات آموزش عالی را یکی از حلقه های مفقوده و مشکلات جوانان در جزیره کیش دانست و گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی ماموریت و برنامه خاصی جهت مهارت افزایی دارد و می تواند با تعریف رشته های مهارتی مورد نیاز جزیره کیش، ارتباط مناسبی جهت ورود سریع دانش آموزان و دانش آموختگان به بازار کار جزیره ایجاد کند.

وی اظهار امیدواری کرد: با همکاری مشترک آموزش و پرورش کیش و دانشگاه جامع علمی کاربردی از سال آینده یک نقشه راه و افق مشترک برای دانش آموزان جزیره کیش ایجاد خواهد شد تا بتوانند راحت تر وارد بازار کار شوند.