صندوق کارآفرینی امید از دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کردستان حمایت مالی می کند

۲۳ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۸:۰۰ کد : ۵۶۴۵۹ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کردستان، با حضور دکتر عادل سی و سه مرده رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی کردستان و دکتر رحیمی رئیس صندوق کارآفرین امید سرپرستی استان کردستان به منظور همکاری و انعقاد تفاهم نامه جلسه ای برگزار شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی کردستان عنوان کرد: رسالت این دانشگاه تربیت نیروی ماهر و کارآفرین است که پس از اتمام دوران آموزش و دانش آموختگی می تواند با توجه به مهارت کسب شده در دوران دانشگاه وارد بازار کار و شغل شود اما در این مسیر به دلیل نداشتن پشتوانه مالی و حمایت نشدن با مشکلاتی مواجه می شوند.

وی افزود: با توجه به ماهیت و ظرفیت، صندوق کارآفرینی امید می تواند به اعطای تسهیلات به موقع و هدفمند به این دانش آموختگان ماهر کمک و موجبات اشتغال چندین نفر را فراهم کرد.

دکتر عادل سی و سه مرده تصریح کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی کردستان با توجه فعال بودن 13 مرکز خود درسطح استان می تواند با معرفی مراکز آموزش علمی کاربردی و دانش آموختگان آن به صندوق کارآفرینی، زمینه همکاری های بیشتر را در این خصوص را فراهم کند.

در ادامه رئیس صندوق کارآفرینی امید سرپرستی استان کردستان ضمن معرفی صندوق کارآفرینی امید تاکید کرد: هدف این صندوق شناسایی ظرفیت های مغفول شغلی است تا بتوان با اعطای تسهیلات به هنگام و هدفمند چرخ تولید و اشتغال به سرعت به گردش درآید.

وی اظهار داشت: صندوق کارآفرینی امید نهادی مشاوره ای و خدمات رسان است و در زمینه های صنعت، صنایع دستی، پروژه های مختلف فرهنگی، اشتغال روستایی و چندین زمینه دیگر فعال می باشد و باحمایت از آنها به عنوان تسهیل گر انجام وظیفه می کند.

دکتر رحیمی با تاکید بر انجام تفاهم نامه همکاری با دانشگاه خاطر نشان کرد: با توجه به ماموریت دانشگاه جامع علمی کاربردی و صندوق کارآفرینی امید، امیدواریم که بتوان با توجه به ظرفیت طرفین موجبات همکاری های بیشتر در راستای حمایت از دانش آموختگان جویای کار فراهم شود. به همین منظور درصدد ایجاد کافه کارآفرینی برای متقاضیان شغل هستیم تا با گفتمان و ریزش افکار بتوانیم هدفمند گام برداریم.