اولین رویداد شتاب (استارت آپی) تولید محتوای آموزشی کودکان و نوجوانان در مرکز آموزش علمی کاربردی غدیر برگزار شد

۲۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۰ کد : ۵۶۴۶۱ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی فارس، اولین رویداد شتاب (استارت آپی) با موضوع تولید محتوای آموزشی کودکان و نوجوانان در سالن همایش مرکز آموزش علمی کاربردی غدیر برگزار شد و تیم های نوآور، ایده های خود را برای داوران و همچنین حامیان طرح ها ارائه دادند.

در این رویداد که با حضور تعدادی از حامیان، مدیران مهد کودک ها، مسئولان تعلیم و تربیتی و مدیران نوآوری همراه بود، تیم های نوآور، ایده های خود را در زمینه ی تولید محتوای آموزشی کودکان و نوجوانان و با بهره گیری از ظرفیت های صنایع خلاق، صنایع دستی، فن آوری های نرم، رسانه و .... ارائه دادند.

گفتنی است با توجه به محدودیت های کرونا و در راستای رعایت پروتکل های بهداشتی رویداد شتاب در بستر مجازی از طریق اسکای روم و صفحه پژوهشی غدیر به صورت زنده برای علاقه مندان پخش شد.