مراسم اختتامیه جشنواره فرهنگی و هنری مهر و ماه در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار شد

۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۹ کد : ۵۶۵۱۹ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی آذربایجان شرقی، مراسم اختتامیه جشنواره فرهنگی و هنری مهر و ماه با حضور دکتر قالیچی رئیس واحد استانی آذربایجان شرقی، جمعی از روسای مراکز آموزشی واحد استانی آذربایجان شرقی، مسئولان فرهنگی مراکز آموزشی این استان و برگزیدگان آثار برتر این جشنواره به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

این جشنواره توسط مرکز آموزش علمی کاربردی شیرین عسل در حوزه های فرهنگی و هنری برای دانشجویان دانشگاه های کشور برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر جعفری زاده رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی شیرین عسل به ارائه گزارشی از روند برگزاری این مراسم پرداخت.

وی به تعداد آثار رسیده اشاره کرد و گفت: 40 اثر در حوزه های فرهنگی، علمی و هنری توسط دانشجویان در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دانشجویان دکتری دانشگاه های استان و چند دانشگاه کشور به دبیرخانه این جشنواره واصل شد.

در ادامه رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی آذربایجان شرقی ضمن تبریک 27 شهریور روز گرامیداشت مقام استاد شهریار، فرا رسیدن آغاز سال تحصیلی جدید را نیز تبریک گفت.

وی بیان کرد: دانشگاه بدون حضور دانشجویان از آن هیجان و صفای خود به دور می باشد. امید است با انجام واکسیناسیون و قطع زنجیره شیوع ویروس کرونا بار دیگر شاهد بازگشت دانشجویان به دانشگاه ها و برگزاری کلاس های حضوری در دانشگاه باشیم.

دکتر قالیچی به رسالت دانشگاه جامع علمی کاربردی اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه مهارت و مهارت آموزی ویژگی اصلی این دانشگاه می باشد، پیگیر اخذ مجوزهای لازم از مراجع ذیصلاح هستیم تا بعد از اتمام واکسیناسیون دانشجویان شاهد برگزاری حضوری کلاس های عملی دانشجویان باشیم.

وی در ادامه به فعالیت های انجام شده دانشگاه جامع علمی کاربردی پرداخت و گفت: علیرغم شرایط کرونایی هیچ گاه فعالیت های فرهنگی دانشگاه تعطیل نشده و به صورت مجازی و مستمر این فعالیت ها در استان آذربایجان شرقی انجام شده است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی آذربایجان شرقی در ادامه بیان کرد: این واحد استانی میزبان برگزاری دو رویداد مهم کشوری، برگزاری سومین جشنواره نشریات، رسانه و فضای مجازی و مسابقات ورزشی شطرنج آنلاین ویژه دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در حوزه فرهنگی و تربیت بدنی در نیمه دوم سال می باشد.

وی ضمن قدردانی از مسئولان برگزاری جشنواره مهر و ماه گفت: تقاضا دارم آثار برگزیده بعد از اختتامیه نیز مورد پیگیری قرار بگیرد تا شاهد خروجی خوب این جشنواره نیز باشیم.

در پایان از برگزیدگان این جشنواره به شرح زیر تقدیر به عمل آمد.

سعید میرزایی در بخش علمی از دانشگاه صنعتی شریف

اسماعیل عباسی در بخش فرهنگی از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز