مسابقه کتابخوانی فرهنگ عاشورا در دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار می شود

۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۶ کد : ۵۶۵۲۲ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی فارس، به مناسبت ایام ماه محرم و صفر، دفتر نهاد مقام معظم رهبری در منطقه 7 دانشگاه جامع علمی کاربردی و با همکاری هیأت دانشجویی حضرت ابوتراب (ع) این  واحد استانی اقدام به برگزاری مسابقه کتابخوانی از کتاب «فرهنگ عاشورا» نوشته جواد محدثی کرده است.

بنابراین گزارش، مدرسان، دانشجویان و کارکنان مراکز آموزش علمی کاربردی واحدهای استانی خوزستان، بوشهر، کهکیلویه و بویراحمد و فارس برای شرکت در مسابقه، دریافت فایل کتاب و سوالات می توانند از تاریخ 31 شهریورماه  با ارسال کلمه فرهنگ عاشورا به سامانه پیامک 09211728125 اقدام کنند.

گفتنی است مهلت ارسال پاسخنامه تا 5 مهرماه سالجاری می باشد و اسامی برندگان پس از پایان مهلت مسابقه اعلام و به 4 نفر از برگزیدگان کارت هدیه اهداء خواهد شد.