اسامی پذیرفته‌شدگان دوره‌ های کاردانی(ناپیوسته) دانشگاه جامع علمی ‌کاربردی مهرماه ۱۴۰۰ اعلام شد

۱۱ مهر ۱۴۰۰ | ۰۷:۴۰ کد : ۵۶۷۰۴ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی دوره‌ کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای «ناپیوسته» نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی ‌کاربردی مهرماه سال 1400 اعلام شد.

داوطلبان متقاضی پذیرش در دوره‌ کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه ای نظام آموزش مهارتی مهرماه 1400 با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org و سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی به آدرس www.uast.ac.ir می توانند نتیجه پذیرش خود را مشاهده کنند.

کلیه پذیرفته‌شدگان لازم است از روز ‌شنبه مورخ 1400/07/10 به سامانه جامع آموزشی هم آوا دانشگاه جامع‌ علمی ‌‌کاربردی مراجعه نمایند و از زمان و نحوه ثبت نام مطلع شوند.