اعلام آمادگی دانشگاه جامع علمی کاربردی جهت برگزاری دوره‌های مشترک کوتاه مدت با هلدینگ‌های مطرح

۱۱ مهر ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۳ کد : ۵۶۷۳۴ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر مختار جلالی جواران معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در خصوص اعلام آمادگی دانشگاه در برگزاری دوره‌های کوتاه مدت کاربردی با همکاری هلدینگ‌های مطرح کشور خبر داد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در این باره گفت: مراتب اعلام آمادگی این دانشگاه جهت تحقق این مهم به اطلاع اکثر مدیران عامل و یا روسای هیات مدیره هلدینگ‌ها رسیده است و مشتاقانه منتظر دریافت پیشنهادات همکاری دو جانبه در این خصوص هستیم.

وی ضمن اشاره به ظرفیت قابل توجه دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزه آموزش‌های مهارتی و برخورداری از قریب به 600 مرکز آموزشی، 30 هزار مدرس فعال، 800 عنوان برنامه درسی دوره آموزشی کوتاه مدت مصوب و حدود 2 میلیون دانش آموخته، بر اهمیت و نقش آموزش‌های کوتاه مدت در بخش مهارت آموزی، اشتغال و ارتقای شغلی افراد تأکید کرد.

دکتر جلالی جواران افزود: همکاری متقابل دانشگاه جامع علمی کاربردی با هلدینگ‌ها در زمینه آموزش‌های مهارتی می‌تواند گامی موثر در جهت تربیت نیروهای مهارتی و بازآموزی نیروی انسانی در حوزه‌های مختلف (صنعتی، کشاورزی و اقتصادی) باشد.