نشست هم اندیشی روسای مراکز علمی کاربردی منطقه ۸ برگزار شد

۱۶ آبان ۱۴۰۰ | ۱۰:۵۷ کد : ۵۷۳۰۳ اخبار ستاد
تعداد بازدید:۳۲۷

 به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سیستان و بلوچستان، در ادامه برگزاری آیین جشن دانشجویان نو ورود این واحد استانی، نشست هم اندیشی روسای مراکز منطقه ۸ دانشگاه جامع علمی کاربردی (استان های کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان) با حضور دکتر مختار جلالی جواران معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

دکتر سالارزهی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سیستان و بلوچستان در ابتدای این جلسه ضمن خیر مقدم به مدعوین، در خصوص برگزاری این نشست گزارشی از دانشگاه ارائه کرد.

در ادامه دکتر شمسی رئیس واحد استانی کرمان و دبیر منطقه 8 کشور توضیحاتی در خصوص برگزاری جلسه روسای منطقه 8 کشور بیان کرد: سه استان کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان تشابهات فرهنگی زیادی دارند و همچنین مراودات اقتصادی و اجتماعی نزدیکی بهم دارند. در سال جاری بیش از نیمی از داوطلبان کنکور انتخاب رشته نکردند، و این نشان دهنده تغییر نگرش در نسل جدید هست که مسیر متفاوت تری را باید طی کنند.  در دانشگاه جامع علمی کاربردی با تعریف تک درس، تک پودمان و دوره های آزاد براحتی می توان فرد را وارد بازار کرد و جمعیت بیکار را کاهش داد. پالایشهایی در حوزه آموزشی این دانشگاه نیز رقم خورده که آموزشها را در مسیر صحیح قرار می دهد.

سپس معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی به تشریح مطالبی در خصوص اقدامات و فعالیت‌های انجام شده در حوزه آموزشی این دانشگاه پرداخت.

دکتر مختار جلالی جواران مهارت‌افزایی را از اهداف مهم دانشگاه جامع علمی کاربردی برشمرد و با اشاره به اهمیت و تأثیرات عمیق دوره های کوتاه مدت در مهارت افزایی افراد جامعه و رسالت خطیر این دانشگاه خاطر نشان کرد: توسعه همه جانبه آموزش های کوتاه مدت با در نظر گرفتن تمامی شرایط کمی و کیفی از مهمترین برنامه های این دانشگاه است .

وی ضمن اشاره به بهبود وضعیت آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی از رؤسا و سرپرستان مراکز آموزش علمی کاربردی خواست در جهت بهبود هرچه بیشتر وضعیت آموزش های مهارتی با تدوین رشته های مهارتی و تربیت نیروی انسانی ماهر و کارآفرین و همچنین تأمین منابع مالی مراکز آموزش علمی کاربردی در افزایش سطح کیفیت مرکز مؤثر باشند.

 

دکتر مختار جلالی جواران افزود: در حال حاضر دانشگاه جامع علمی کاربردی اولین دانشگاهی است که مأموریت گرایی را در بین مراکز آموزش علمی کاربردی نهایی کرده است و از این رو مراکز آموزشی می بایست در چارچوب مأموریت خود به یک برند و شاخص تبدیل شوند.

در ادامه این نشست روسای مراکز علمی کاربردی منطقه 8 به تشریح دیدگاه های خود در رابطه با مسائل مطروحه پرداختند.