رویداد شتاب(استارت آپی)کارآفرینی در معماری و شهرسازی توسط مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری اردبیل برگزارشد
به همت مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری اردبیل، رویداد شتاب(استارت آپی) کارآفرینی در معماری و شهرسازی با حضور 16 تیم به دو صورت حضوری و مجازی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل، در ابتدای این رویداد شکری پور مسئول اجرایی و رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری اردبیل، با بیان گزارشی از آخرین وضعیت این مرکز آموزشی، توضیحاتی نیز در رابطه با روند اجرایی و علمی این رویداد بیان کرد.
وی مدیریت نوین شهری را نیازمند تفکرات و ایده های نوین دانست و افزود: جهت رسیدن به شهر خلاق، به طبقه خلاق و نیروهای انسانی خلاق و صاحب فکر و نظریه پردازان شهر خلاق لازم است.
شکری پور تصریح کرد: مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری اردبیل در کنار رسالت آموزش مهارت محور خویش یک مأموریت اجتماعی نیز دارد که بعنوان شخصیت حقوقی در مرحله اول وظیفه حمایت از طبقه خلاق جامعه و ایده های برتر را دارد که برگزاری چنین رویدادهای علمی و معرفی ایده های برتر به شهرداری و مرکز رشد پارک علم و فناوری جهت رسیدن به تجاری سازی از آن جمله می باشد.
شایان ذکر است که در پایان این رقابت علمی، ضمن معرفی افراد و ایده های برتر به شرح زیر، از عوامل اجرایی و علمی این رویداد با اهدای لوح تقدیر تجلیل بعمل آمد.
نفرات برتر رویداد(استارت آپی) کارافرینی در معماری و شهرسازی بدین شرح است:
- نفر اول: میر معظم ابراهیمی با 211 امتیاز؛ با عنوان: سامانه یکپارچه مدیریت فرآیندی ماده صد(سیمفر)
- نفر دوم: امیر محمدیان با 190 امتیاز؛ با عنوان: تولید پلاک های ساختمان با قابلیت روشنایی معابر با استفاده از چراغ های خورشیدی
- نفر سوم: داود نوروزی با 165 امتیاز؛ با عنوان: طراحی اپلیکیشن«شهر من»با محوریت در آمد پایدار شهری
- نفر چهارم: ثنا کفاش میرزارحیمی با 159 امتیاز؛ با عنوان: شهر الکترونیک
- نفرات مشترک پنجم: اصغر پاشازاده با عنوان: «ایجاد شهرک تولیدی و مرکز تخصصی خدمات گردشگری شهرداری» و ملیسا دولتی مهر با عنوان: «برندینگ شهری» هر دو با 144 امتیاز
