نشست تخصصی نیازسنجی رشته های مورد نیاز فرماندهی انتظامی استان فارس برگزار شد

نشست تخصصی نیازسنجی رشته های مورد نیاز فرماندهی انتظامی استان فارس و جذب دانشجو برای نیم سال تحصیلی دوم بهمن ماه 1400 در محل مرکز آموزش علمی کاربردی فرماندهی انتظامی استان فارس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس، در این نشست که نمایندگان پلیس های تخصصی و معاونت ها حضور داشتند، در ابتدا سرهنگ دکتر احمد ایزدی ؛ سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی فرماندهی انتظامی استان فارس پیرامون ابعاد چرائی تشکیل مراکز آموزش علمی کاربردی در ناجا توضیحاتی را ارائه داد. وی در ادامه به معرفی رشته های انتخابی برای پذیرش بهمن ماه پرداخت.
دکتر ایزدی در سخنانی با اشاره به اهمیت رشته های مربیگری تربیت بدنی گفت: ضروری است کارکنان ناجا از آمادگی جسمانی و مهارت تیراندازی برخوردار باشند و به همین دلیل این مرکز برای بهمن1400 علاوه بر رشته های قبلی در رشته های مربیگری آمادگی جسمانی و تیراندازی در مقطع کاردانی دانشجو می پذیرد.
سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی فرماندهی انتظامی استان فارس با بیان انتظارات خود عنوان کرد که با همکاری رده های مختلف نسبت به مشارکت همکاران و ثبت نام اقدام جدی به عمل آید.
در ادامه نشست سوالات متعددی شامل، ایجاد انگیزه، مهارت افزایی، بهره برداری از مدرک تحصیلی، توسعه آموزش، شرایط اخذ کد مدرسی، همکاری بیشتر بین ردها و موارد دیگر مطرح که توسط رئیس و کارشناسان مرکز پاسخ لازم داده شد.