آغاز ثبت نام پذیرش دوره کاردانی دانشگاه جامع علمی کاربردی ورودی بهمن ماه سال ۱۴۰۰

۱۸ آذر ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۵ کد : ۵۸۱۲۵ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، ثبت نام پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی ورودی بهمن ماه 1400 آغاز شد.

علاقمندان برای آشنایی بیشتر و مطالعه دفترچه راهنما و اطلاع از رشته های تحصیلی دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی این دانشگاه و ثبت نام در پذیرش می توانند از امروز 18 تا تاریخ 24 آذرماه سالجاری به سایت سازمان سنجش به آدرسwww.sanjesh.org و یا سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی به آدرسwww.uast.ac.ir  مراجعه کنند.

دفترچه راهنمای پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی بهمن ماه سال 1400

ثبت‌نام پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی بهمن ماه سال تحصیلی ۱۴۰۰