به مناسبت هفته پژوهش؛
برپایی نمایشگاهی از دستاوردها و توانمندی های دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی غدیر
به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس، نمایشگاهی از دستاوردها و توانمندی های دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی غدیر برپا شد.
در این نمایشگاه، صنایع دستی و هنری کانون هنر غدیر، فعالیت انجمن علمی مددکاری خانواده و تربیت مربی پیش دبستانی، استارت آپ های مرکز نوآوری غدیر، کتب تالیفی با همکاری مرکز آموزشی علمی کاربردی غدیر و نهادهای وابسته و همکار،کانون قرآن و عترت، بسیج و کانون ورزش و نشاط به نمایش گذاشته شد.
دکتر حبیب دانش منش رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس در بازدید از این نمایشگاه، پیشرفت فرهنگی و پژوهشی مرکز آموزش علمی کاربردی غدیر را چشمگیر دانسته و به حضور پررنگ تر دانشجویان این مرکز آموزشی در مسابقات و جشنواره های استانی و کشوری تاکید کرد.
همچنین رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس و هیأت همراه از مرکز نوآوری غدیر نیز بازدید کردند.
گفتنی است حضور دانشجویان در فعالیت های فرهنگی و هنری در کنار تحصیل، همواره مورد تاکید و از اهداف مهم و راهبردی مرکز آموزش علمی کاربردی غدیر بوده و همچنین سعی در جهت دهی، هدایت و رشد معرفتی و معنوی دانشجویان در کنار تحصیل دارد. برپایی این نمایشگاه باعث ایجاد انگیزه و تقویت روحیه تلاش در دانشجویان این مرکز شده است و فعالیت دانشجویان در این نمایشگاه قابل تقدیر است. این نمایشگاه به مدت یک هفته و تا 24 آذرماه ادامه دارد.