جلسه هم اندیشی برای ایجاد مرکز آموزش علمی کاربردی صنعت در چابهار برگزار شد

۰۴ دی ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۴ کد : ۵۸۶۲۶ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سیستان و بلوچستان، با حضور نماینده پتروشیمی نگین مکران، نماینده کشت و صنعت مکران، نماینده فولاد مکران و رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی، آموزش فنی و حرفه ای چابهار و برخی از مدیران ستادی این دانشگاه، نشستی برگزار شد.

این نشست در راستای تربیت نیروی بومی و متخصص برای صنایع در حال تاسیس، پروژه های مطالعاتی و طرح های سرمایه گذاری در دست اقدام و در شرف بهره برداری توسعه سواحل مکران که اجرا و بهره برداری همه این طرح ها نیاز به سرمایه انسانی مهارتی دارد، به منظور توسعه سواحل مکران برگزار شد.

در این نشست با توجه به لزوم توانمندسازی و جذب جامعه محلی مقرر شد مرکز آموزش علمی کاربردی با تمرکز بر صنعت احداث شود.

همچنین در این نشست دبیر ستاد توسعه سواحل مکران استان سیستان و بلوچستان تصویری از افق و چشم انداز توسعه منطقه آزاد چابهار و سواحل مکران ارائه و با تاکید بر ضرورت اجرای این طرح خواستار احصا رشته های مورد نیاز صنایع در چابهار شد.