کسب عنوان مرکز و محصول برتر تحقیق و توسعه کشور در سال ۱۴۰۰ توسط دانش آموخته کارآفرین دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری

۰۸ دی ۱۴۰۰ | ۱۵:۰۴ کد : ۵۸۷۲۸ اخبار واحدهای استانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری، طی ارزیابی وزارت صنعت، معدن و تجارت شرکت آتیه سازان نگین فراز چهارمحال و بختیاری، به‌عنوان مرکز و محصول برتر کشوری در دهمین جشنواره پژوهش و فناوری بخش صنعت، معدن و تجارت معرفی شد.

در دهمین جشنواره پژوهش و فناوری بخش صنعت، معدن و تجارت، مهندس محمد لطفی دانش آموخته ی کارآفرین دانشگاه جامع علمی کاربردی در رشته طراحی صنعتی و مدیر شرکت آتیه سازان نگین فراز به عنوان مرکز برتر تحقیق و توسعه و دارنده محصول نمونه تحقیق و توسعه کشوری معرفی شد. این موفقیت را به خانواده بزرگ دانشگاه جامع علمی کاربردی تبریک می گوییم.

در دهمین جشنواره پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت در بخش «محصولات برتر» شرکت فولاد مبارکه، شرکت فولاد اکسین خوزستان، شرکت آتیه‌سازان نگین‌فراز از چهارمحال و بختیاری و ریخته‌گری اصفهان برگزیده و تقدیر شدند؛ در طرح‌های پژوهشی منتخب 5 طرح از سازمان‌های توسعه‌ای برگزیده شدند و 4 استان قم، مازندران، گیلان و البرز به‌عنوان استان‌های برتر در طرح‌های پژوهشی اعلام شدند.