دیدار رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان با فرمانده نیروی انتظامی استان

۱۹ دی ۱۴۰۰ | ۱۷:۲۸ کد : ۵۸۹۲۵ اخبار واحدهای استانی
دیدار رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان با فرمانده نیروی انتظامی استان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان لرستان، دکتر ایرج نیک‌پی به همراه معاونین دانشگاه با سردار الهی، فرمانده نیروی انتظامی استان، دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان با بیان این‌ که پیشگیری از جرائم و آسیب‌های اجتماعی و تامین امنیت با آموزش همگانی محقق می‌ شود، برگزاری دوره‌های کوتاه مدت آموزشی را توسط مرکز آموزش علمی‌ کاربردی نیروی انتظامی خواستار شد.
سردار الهی نیز با اشاره به این‌که دغدغه ناجا کاهش آسیب‌های اجتماعی و تامین امنیت مردم است گفت: مردم ولی‌ نعمت ما هستند و در زمینه ارائه آموزش‌های لازم و افزایش دانش عمومی آنان از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.
فرمانده نیروی انتظامی لرستان ادامه داد: از این‌ رو و در راستای برقراری ارتباط بهتر و موثر با مردم، استودیو پلیس در حال راه‌ اندازی است که با همکاری صدا و سیمای مرکز استان و نهادهای مختلف در حوزه آموزش و اطلاع‌رسانی مطلوب فعالیت خواهد کرد که در این زمینه از ظرفیت دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان نیز استفاده خواهیم کرد.
همچنین دکتر نیک‌پی به همراه کارشناسان این دانشگاه از مرکز آموزش علمی کاربردی نیروی انتظامی استان بازدید کرد.