برگزاری عصر شعر مکتب فاطمی در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری

۱۹ دی ۱۴۰۰ | ۱۷:۳۳ کد : ۵۸۹۲۶ اخبار واحدهای استانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری، به همت امور دانشجویی فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی و با همکاری بسیج دانشجویی استان، عصر شعری به مناسبت دومین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و تقارن با ایام فاطمی با عنوان " مکتب فاطمی" با شعرخوانی جمعی از شعرای استان، مداحی و تجلیل از شاعران و با حضور بهروز شایق رئیس دانشگاه علمی کاربری، آقای کیانی مسئول ناحیه بسیج دانشجویی، روسای دانشگاه ها و مراکز آموزش علمی کاربردی استان، اساتید، شعرا، دانشجویان در محل سالن اجتماعات دانشگاه جامع علمی کاربردی استان به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

در این مراسم آیینی، ابتدا بهروز شایق بروجنی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری ضمن خیر مقدم و خوش آمدگویی به حضار و تسلیت دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی و ایام فاطمیه، از پیشکسوت شعرای استان، استاد مرید محمدی دعوت کردند که با قطعه شعری در وصف بانوی دوعالم فاطمه زهرا (س) و متناسب با ایام به مجلس زینت بخشند.

در این مراسم چندین نماهنگ و کلیپ درباره صحنه های عملیاتی از حضور شهید حاج قاسم سلیمانی و شعر خوانی این شهید عزیز در محضر رهبر فرزانه ایران اسلامی حضرت امام خامنه ای(مدظله) پخش که با استقبال حاضرین در سالن مواجه شد. در ادامه هر یک از شعرای حاضر در جلسه شعر خود را قرائت کردند. در پایان مراسم با اهداء لوح تقدیر و هدیه از شعرا تجلیل شد.