مراسم معارفه مدیر کانون نهضت استادی بسیج دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان برگزار شد

۲۲ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۰ کد : ۵۸۹۸۲ اخبار واحدهای استانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان، مراسم معارفه مدیر کانون نهضت استادی بسیج دانشگاه جامع علمی کاربردی در سالن جلسات دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان با حضور دکتر واحدپور رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، آقای حسین خانی و خانم ناصریان معاونین دانشگاه، سرهنگ دکتر بابایی معاون هماهنگ کننده سپاه استان، دکتر جعفریان رییس سازمان بسیج اساتید، سرهنگ اسماعیل پور جانشین سازمان بسیج اساتید استان، اعضای شورای مرکزی بسیج اساتید و جمعی از مدیران کانون های بسیج اساتید دانشگاه های استان برگزار شد.

در این مراسم دکتر واحدپور رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی زنجان ضمن عرض خیرمقدم به حاضرین، انتقاد پذیری را از مولفه انسان های وارسته نامید که ما باید با جان و دل آن را قبول کنیم. واحدپور در ادامه طبیعت هر مسئولیت را معارفه و سپس تودیع دانست که این مسئولیت ها برای هیچ کس باقی نخواهد ماند جز خدماتی که افراد در دوران مسئولیت خود به سایرین ارائه داده باشند. وی ادامه داد خدا اگر انسان را دوست داشته باشد مسئولیت هایی را به او واگذار می کند که از این طریق گره از کار مردم باز کند و باید به مسئولیت های پذیرش شده اینگونه نگاه کرد.

در ادامه این مراسم، دکتر وهب جعفریان رییس سازمان بسیج اساتید استان، ضمن تشکر از آقای صالحی مدیر قبلی کانون نهضت استادی بسیج، پذیرش مسئولیت در این سازمان را فارغ از وجود مزایای مادی و دنیوی دانست و اشاره کرد افرادی که مسئولیتی در این سازمان قبول می کنند با عشق خدمت بوده و از وقت و زمان خویش جهت پیشبرد برنامه های سازمان استفاده می کنند. سپس دکتر جعفریان قبول مسئولیت کانون بسیج اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان را به مهندس اسدی فرد تبریک گفته و از خداوند توفیق خدمتگزاری و موفقیت در این مسئولیت را برای ایشان خواستار شد.

مراسم با بیان انتظارات سازمان از مدیر جدید کانون توسط سرهنگ اسماعیل پور جانشین بسیج اساتید استان ادامه پیدا کرد. سرهنگ دکتر بابایی، معاون هماهنگ کننده سپاه استان نیز در این مراسم به بیان وظیفه سنگین اساتید در جامعه کنونی و پیدا کردن راه حل های علمی برای حل مشکلات جامعه و حرکت به سمت فتح قله های علمی و پیشرفت و توجه به بیانیه گام دوم انقلاب پرداختند و برای آقای اسدی فرد در مسئولیت جدید آرزوی توفیق داشتند.

در ادامه مهندس اسدی فرد، رییس اداره حمایت از فعالیت های پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان اظهار داشت: از اعتماد جناب آقای دکتر واحدپور رییس دانشگاه علمی کاربردی استان زنجان و همچنین دکتر جعفریان رییس بسیج اساتید استان به خود تشکر و قدردانی می کنم. اسدی فرد در ادامه تشکیل بسیج را از الطاف خفیه الهی در انقلاب اسلامی برشمرد که در صحنه‌ها، بحران‌ها و نیازهای مختلف کشور حضور داشته و خواهد داشت.

وی ادامه داد: قرار گرفتن در بین انسانهای پاک خداوند، روح انسان را صیقل داده و روشن می گرداند. خوشحالم از اینکه توفیق حاصل شده که بیشتر از پیش با این سازمان در ارتباط باشم و قطعا در محضر اساتید این سازمان، روح و روان بنده به طرف زلالیت پیش خواهد رفت.

مراسم با تحویل حکم مسئولیت آقای مهندس اسدی فرد به عنوان مدیر جدید کانون نهضت استادی بسیج دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان پایان یافت.