برگزاری یادواره شهدای مدافع حرم در مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر لرستان

۲۲ دی ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۶ کد : ۵۸۹۹۲ اخبار واحدهای استانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان لرستان، یادواره شهدای مدافع حرم استان با حضور برخی از مسئولان استان، مدرسان، دانشجویان و جمعی از خانواده معظم شهدا، در مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر لرستان برگزار شد.
در این مراسم، رئیس دانشگاه علمی‌ کاربردی لرستان برگزاری یادواره‌های شهدا را در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ضروری دانست و گفت: امنیت و آرامش کشور مدیون خون پاک این عزیزان است.
نیک‌پی ادامه داد: مفهوم شهید و شهادت از مفاهیم ارزشمندی هستند که در جامعه ما بسیار اهمیت دارد و پرداختن به آن از وظایف مهم مردم و مسئولان است.
جمشیدی، رئیس مرکز آموزش علمی‌ کاربردی فرهنگ و هنر لرستان نیز، حفظ روحیه انقلابی در جامعه و خدمت به خانواده معظم شهدا را از اهداف برگزاری این یادواره عنوان کرد.
در پایان این مراسم از خانواده‌های معظم شهدای مدافع حرم خرم آباد، شهیدان "حاج رضا رستمی مقدم" و "اسماعیل غلامی یاراحمدی" تجلیل شد.

لینک دانلود فایل