دیدار جمعی از مسئولین دانشگاه جامع علمی کاربردی با خانواده شهید دانشجوی مدافع حرم

۲۶ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۷:۰۸ کد : ۶۰۱۸۵ اخبار واحدهای استانی

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان تهران غرب و معاون آموزشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از همکاران با خانواده معزز دانشجوی  شهید مدافع حرم احمد اعطایی دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران غرب، دکتر محمدحسن پیش بین رئیس واحد استانی ، حجت السلام و المسلمین حاج آقا رنجبر معاون آموزشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، دکتر ملکی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی علامه طبرسی، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا رزق خواه رابط‌ نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد استانی تهران شرق و جمعی از همکاران این واحد استانی با حضور در منزل  شهید با خانواده معزز همسر و دو فرزند پسر 7 و 10ساله دانشجوی شهید مدافع حرم احمد اعطایی دیدار و از نقش شهدای مدافع حرم و خانواده های آنها تجلیل و قدردانی کردند. پاسدار شهید مدافع حرم احمد اعطایی متولد ۷ شهریور ۱۳۶۴ و ساکن محله فلاح تهران و دانشجوی رشته کاردانی فنی کنترل در مرکز آموزش علمی کاربردی علوم و فنون علامه طبرسی بود.

این شهید معزز داوطلبانه برای دفاع از حرم عقیله بنی هاشم و مردم مظلوم سوریه، راهی آن دیار شد که در ۲۱ آبان ماه ۹۴ و آخرین روز ماه محرم الحرام، همراه با سه تن دیگر از همرزمانش سید مصطفی موسوی ، مسعود عسگری و محمدرضا دهقان امیری به مقام والای شهادت نائل آمد.